<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto: MartinGroenTeksten

Delvenaar in beeld: Ina, Els en Tineke

  vaste rubrieken

Waar staan jullie op te wachten hier aan de Korftlaan?
Tot we compleet zijn. We doen aan Nordic Walking en gaan lekker in de Delftse Hout wandelen. We doen dat elke woensdagochtend.

Gezellig hoor, hoe lang doen jullie dat al?
Al ruim 12,5 jaar. We zijn met lessen begonnen hier vanuit De Schaapskooi. Toen de lessen stopten zijn we met dit groepje gewoon doorgegaan. Heerlijk de natuur in en het is erg gezellig.

Gaan jullie van de week nog wat leuks doen?
Ina gaat lekker met haar zus eten bij restaurant Swing. Daar zijn we ook met elkaar geweest toen we ons 12,5 jarig wandeljubileum vierden.

Wie zouden jullie nog eens willen ontmoeten?
Tineke zou graag haar zoon Marcel willen ontmoeten. Hij woont in Australië en het is alweer 4 jaar geleden dat ze bij elkaar waren. Het is daar momenteel 40 graden, dus we gaan zo hier een foto maken en die stuur ik dan hem toe. Kan hij lekker afkoelen.

Wat was voor jullie hét nieuws van de afgelopen week?
Het klimaatplan en het kinderpardon. Het is een ingewikkelde kwestie, maar het is triest dat de politiek kinderen eerst wat hoop biedt en die vervolgens dezelfde week weer de kop indrukt. Zo ga je niet met kinderen om.

Wat vinden jullie de mooiste plek van Delft?
Voor Ina is de Oostpoort de mooiste plek en voor Tineke is dat het Arboretum Heempark dat tussen de Ikea en de Korftlaan in ligt.
Ina fietst het liefst van de andere kant van Delft recht door het centrum naar de Delftse Hout en geniet dan onderweg van de mooie grachten en de markt.

Martin Groen

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>