<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto: MartinGroenTeksten

Delvenaar in beeld: Paul Mekking

  vaste rubrieken

Lekker op de schommel hier achter het Proosdijpad?
Het is nu even heerlijk in het zonnetje. Vanmorgen zijn we met mijn kleinzoon Raffi naar Blijdorp geweest en nu nog even lekker schommelen. Raffi heeft in de dierentuin onder andere aapjes gezien en een babyleeuwtje.

Heeft u nog iets leuks gedaan de afgelopen dagen?
Met Oudjaarsnacht zijn we naar de generale repetitie geweest van het Nederlands Blazers Ensemble (NBE) in het Concertgebouw in Amsterdam. Dat is elk jaar weer een muzikaal feestje. Mijn zoon Jurren heeft ooit meegedaan aan de compositiewedstrijd van het NBE voor jonge componisten.

Gaat u van de week nog iets leuks doen?
We kunnen niet wachten op lekker weer, zodat we er met de caravan op uit kunnen. We vinden het heerlijk om op vakantie te gaan.

Wie zou u nog eens willen ontmoeten?
Dan kies ik voor Koningin Maxima. Ik vind haar een stoer mens, die zich uit durft te spreken voor zover dat kan. Het lijkt me een erg leuk en boeiend mens.

Wat was voor u hét nieuws van de afgelopen dagen?
Ik hou me erg bezig met het klimaat en energie. Ik ben benieuwd of alle klimaatakkoorden en klimaatverdragen waar gemaakt gaan worden. Of ze een beetje vaart maken of dat 'de polder' er nog heel lang over gaat praten en het allemaal heel lang gaat duren. Daar maak ik me zorgen over.

Wat vindt u de mooiste plek van Delft?
De Beestenmarkt, zonder concurrentie. De sfeer van dat plein spreekt me erg aan. Met name in de zomer zijn we daar regelmatig te vinden. Op het terras is het heerlijk toeven.

Martin Groen

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>