<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto: MartinGroenTeksten

Lionel Ramly

  vaste rubrieken

Met dit mooie weer lekker met de hond aan het wandelen hier in het Wilhelminapark?
Nou inderdaad. Ik woon vlakbij, dus ik loop hier regelmatig met mijn hondje Semmy een rondje. En vandaag lekker in het zonnetje.

Heb je nog iets leuks gedaan de afgelopen dagen?
Vandaag heb ik te horen gekregen dat ik ben geslaagd als Particulier Onderzoeker. Ik heb de opleiding gevolgd aan de International Anti Crime Academy in Rijen.

Gefeliciteerd, hoe kwam je erbij om die opleiding te gaan volgen?
Ik ben lang militair geweest en heb me laten omscholen. Ik ga begin 2019 nog een opleiding volgen op het gebied van Open Source Intelligence. Hiermee kan ik vervolgens aan de slag op het gebied van (digitale) opsporing, openbare orde, internationale veiligheid of tactisch onderzoek.
Ga je van de week nog wat leuks doen?
Ik ga lekker sporten bij boksvereniging Delft. Ik doe aan boksen, Thaiboxen en kickboksen.

Wie zou je nog wel eens willen ontmoeten en waarom?
Dat is Mike Tyson. De Amerikaanse voormalige bokser en in mijn ogen de beste ooit. Misschien heeft hij nog wat trucjes voor me.

Wat was voor jou het nieuws van de afgelopen week?
Dat ik ben geslaagd!

Wat vind je de mooiste plek van Delft en waarom?
Dit park vind ik eigenlijk wel het mooiste. Ik zat hier vroeger op school. Mijn vriendin en ik komen hier dus al 15 jaar.
Ik hou van deze stad, ben er geboren en getogen en heb het stadswapen op mijn rug laten tatoeëren.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>