<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto: MartinGroenTeksten

Delvenaar in beeld: Helma en Esther

  vaste rubrieken

Naar de film geweest dames?
Vanavond was de Pathé Ladiesnight en we hebben met nog drie vriendinnen gelachen om de film 'All you need is love'. Een heerlijke film en een aanrader voor de feestdagen.

Verder nog iets leuks doen?
Ik heb een hele drukke week. Allemaal leuke activiteiten en bezigheden zoals bioscoopbezoek, etentjes met vriendinnen en familie. Zondag op bezoek bij onze oude buren die naar Son en Breugel zijn verhuisd en aansluitend nog een verjaardag in Rotterdam bij lieve vrienden. Maar het leukste is mijn eerste opdracht als fotograaf afronden en de foto's aanleveren bij mijn klant. Sinds kort ben ik freelance fotograaf. Echt geweldig om zelfstandig te zijn.

Wie zouden jullie nog wel eens willen ontmoeten?
Ik denk diverse artiesten, zodat ik ze kan bedanken voor de muziek die ze hebben gemaakt en die voor mij van grote betekenis is. Bijvoorbeeld Spandau Ballet, Guns 'N Roses, Acda en de Munnik en Van Dik Hout.

Wat vonden jullie hét nieuws van afgelopen week?
Wat mij schokt is dat de moordenaar van Anne Faber strafvermindering vraagt, omdat agenten hem te ruw zouden hebben ondervraagd. Als moeder van twee pubermeiden vind ik dat onbegrijpelijk. Er is in die zaak maar één iemand ruw behandeld, verkracht en vermoord en dat is Anne Faber!

Wat vinden jullie de mooiste plek van Delft?
De grachten en pittoreske straatjes vinden we mooi aan Delft. Alsof de tijd een beetje stilstaat. Op een frisse zonnige ochtend over de markt wandelen is ook heerlijk. En een lekkere wandeling vanuit mijn achtertuin in De Bras naar de Delftse Hout vind ik ook fantastisch.

Martin Groen

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>