<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto: MartinGroenTeksten

Delvenaar in beeld: Angelique en Dineke

  vaste rubrieken

Fijne wandeling met de hond hier in de Schoemakerstraat?
Heerlijk inderdaad om samen met de hond te wandelen. De hond heet Heinz, je weet wel van de ketchup.

Laten jullie altijd samen de hond uit?
Soms doen we dat samen, soms alleen. Mijn moeder woont in de buurt en kan op lange werkdagen de hond uitlaten. Ze heeft zelf geen hond meer, dus vindt ze het leuk af en toe met de hond er op uit te gaan.

De afgelopen dagen nog wat leuks gedaan?
Ik ben met Heinz naar de hondenspeeltuin Bello in Rotterdam geweest. Daar kunnen de honden losgelaten worden en heerlijk ravotten met elkaar, terwijl ik rustig van een kopje thee geniet.

Gaan jullie nog wat leuks doen?
Ik ga op zoek naar een kerstboom die 'Beagle-proof' is. Bij CASA heb ik een houten kerstboom gezien, die je aan de muur kunt hangen met spijkers erin om de ballen aan te hangen.

Wie zouden jullie nog eens willen ontmoeten?
Mijn vader, de opa van Angelique. Hij hield net als ik van de natuur. Ook zijn geduld heb ik van hem. Ik mis hem, helemaal met de feestdagen.

Wat was voor jullie hét nieuws van de afgelopen dagen?
De demonstraties tegen zwarte piet tijdens de intocht. Het is een kinderfeest, dat verstoor je niet.

Wat vinden jullie de mooiste plek van Delft en waarom?
We zijn verliefd op de Beestenmarkt en het Blauwe Hart op de Markt. Dat hart staat symbool voor Delfts Blauw en geeft 's avonds mooi licht in het hartje van de stad.

Martin Groen

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>