<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto: Martin Groen

Delvenaar in beeld: Dennis Swart

  vaste rubrieken

Wat ben je aan het doen hier in de Vaandelstraat?
We hebben net gegeten bij LEF. M'n vrienden hebben me getrakteerd voor m'n verjaardag. Ik was in januari jarig, dus dit was mooi op tijd.

Gezellig hoor, waar kennen jullie elkaar van?
We zijn elkaar als kleine jongetjes op het voetbalveld tegengekomen in Leidschendam en eigenlijk nu al zo'n veertig jaar verder en vele verhalen rijker. Voetballen doen we niet meer, maar nieuwe ervaringen blijven we met elkaar delen. Of het nu met elkaar eten is, op wintersport gaan of weekendjes weg met de gezinnen; we blijven doorbouwen aan onze herinneringen.

Heb je van de week nog wat bijzonders gedaan?
Ik ben afgelopen week in China geweest om verschillende beurzen en leveranciers te bezoeken. Naast het inkopen van merchandise en promotionele materialen, brengen we nu de mogelijkheden in kaart om Europese producten naar China te exporteren. Interessante ontwikkelingen en bijzonder te zien hoe China zich de afgelopen 20 jaar heeft ontwikkeld.

Wie zou je nog eens willen ontmoeten?
Volgend jaar is het 50 jaar geleden dat de Apollo maanlanding plaatsvond. Aangezien Neil Armstrong niet meer onder ons is, lijkt het me mooi het verhaal uit de mond van Buzz Aldrin te horen. Hij is de tweede mens die voet zette op de maan.

Wat vind je de mooiste plek van Delft?
Ik vind Delft vooral bijzonder omdat je er zo heerlijk in kunt dwalen. Alle historische gebouwen, hofjes, kerken, winkels, restaurantjes en terrassen geven mij echt een gevoel van toerist in eigen land.

Ruud Stift

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u gestemd voor Europese Parlementsverkiezingen ?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>