<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto:

Delvenaar in beeld: Ingrid Vriezen

  vaste rubrieken

Wat ben je hier aan de Hippolytusbuurt aan het doen?
Ik heb afgesproken met een oud-collega. We hebben elkaar een tijd niet gezien en gaan gezellig lunchen bij 't Postkantoor.

Waar kennen jullie elkaar van?
Van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. We hebben daar een jaar of vijf met heel veel plezier samengewerkt. Soms gingen we samen op de scooter naar een vergadering. Dat was erg grappig.

Heb je van de week nog wat leuks gedaan?
Ik ben naar het Oosten van het land geweest, naar Dieren. Je hebt daar De Spelerij, een bijzondere speelplek en de meest ongewone speeltuin die je ooit hebt gezien. Eigenlijk is het meer een doe-, samenwerk- en verwondertuin waar je, samen met anderen, de meest fantasievolle toestellen bedient en in beweging brengt. De hele dag kunnen de kinderen daar klauteren, roetsjen, rennen en ravotten op en om de toestellen.

Wie zou je een keer willen ontmoeten?
Jan Terlouw. Daar zou ik wel eens een beschuitje mee willen eten. Die man heeft zo'n scherpe heldere blik op hoe het ook zou kunnen in de samenleving. Dat spreekt me enorm aan. Het gaat om verbinding met mensen in plaats van al het gedoe tussen mensen, waar nu vaak sprake van is.

Wat is voor jou het nieuws van de afgelopen week?
Het overlijden van Wim Kok. Ik vond hem een heel inspirerende man, een échte premier. Een boegbeeld voor Nederland en politiek onbesproken.

Wat vind je de mooiste plek van Delft?
Het hele centrum, kleinschalig met veel leuke winkeltjes en er heerst een gemoedelijke sfeer.

Ruud Stift

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>