<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto:

Delvenaar in beeld: Jesse, Evert en Jelle

  vaste rubrieken

Lekker aan het genieten hier in de Simonsstraat?
Dat kun je wel zeggen. We hadden best een drukke week en deze lekkere laatste zomerdag willen we nog even meepakken. Het is heerlijk hier voor ons studentenhuis.

Hebben jullie nog iets leuks gedaan de afgelopen dagen?
We zijn naar ons zustervereniging in Twente geweest, dus bij de VGST. Wij zijn van VGSD en waren bij de constitutieborrel van het nieuwe bestuur. Morgen komen ze bij onze constitutieborrel. Waarschijnlijk ook om het gastenboek terug te halen dat wij gisteren bij ze gebrast hebben.

Leuk zo'n borrel, verder nog wat leuks doen?
Vanavond gaan we naar de themasoos, waar de eerstejaars studenten hun eerste borrel gaan organiseren. Het thema is Zon, Zee, Soos. We hebben er zin in. Verder studeren we heel hard hoor.
Wie zouden jullie wel eens willen ontmoeten?
Eigenlijk wel de oprichters van de VGSD. De vereniging bestaat nu 57 jaar en met een aantal van hen is er nog contact. We zouden ze wel persoonlijk willen ontmoeten en willen weten hoe het studentenleven in die tijd was.

Hebben jullie het nieuws gevolgd de afgelopen dagen?
We hadden het over het artikel dat Nederlanders te ver gaan op social media als het gaat om misplaatste grappen bij verschrikkelijke gebeurtenissen. Bijvoorbeeld dat ongeluk in Oss. Walgelijk om te zien dat daar grappen over worden gemaakt en dat mensen elkaar daarin soms versterken.

Wat vinden jullie de mooiste plek van Delft en waarom?
Dat zijn de Markt met de Grote Kerk en het oude stadhuis en de Beestenmarkt. Beide idyllische plekken en altijd gezellig.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>