Afbeelding

Een caravan vol ballonnen voor de huwelijksnacht

vaste rubrieken

29 juni 2018, dat was de mooiste dag in het leven van Tony van den Burg en Nicole Swaluw. Na een jaar aan voorbereidingen stapten zij op een prachtige zomerse dag in het huwelijksbootje.

De bruidegom arriveerde in Den Hoorn in een schattige rode kever, waar zijn stralende bruid hem staat op te wachten. Bij vertrek een kleine hobbel in de planning: De kever wil niet meer starten! Maar geen nood, een aantal gasten is meer dan bereid om het bruidspaar een duwtje in de juiste richting te geven. Even later start de kever weer en kan het paar op weg.

Bruid Nicole heeft voor deze bijzondere dag ook een aantal bijzondere getuigen geregeld. Haar drie zoons mogen alle drie een handtekening onder de trouwakte zetten. Het aansnijden van de bruidstaart volgt en daarna een intiem etentje, buiten in de zon. De avond eindigt op de camping, waar het bruidspaar hun huwelijksnacht in de caravan doorbrengt! De caravan is door een paar bruiloftsgasten volgepropt met ballonnen: verrassing! Al met al een dag om nooit meer te vergeten.