Afbeelding

Eeuwige trouw op Landgoed Te Werve

vaste rubrieken

Roel van der Weerd heeft zijn vrouw Vivienne van Luyk 10 jaar geleden ontmoet op de "betonparty" van zijn broer Daan en diens vrouw Rianne.

Daan is de broer van Roel en Vivienne is weer een vriendin van Rianne en zodoende waren ze allebei op het feestje aanwezig. Van het een kwam het ander en het stel kreeg een relatie.

Na negen jaar samenwonen heeft Roel Vivienne heeft op een heel romantische manier ten huwelijk gevraagd. Hoe precies, houdt het stel geheim, maar een resoluut ja was in ieder geval Viviennes antwoord. Vrijdag 18 mei beloofden zij elkaar trouw tijdens een ontspannen ceremonie op het prachtige landgoed "Te Werve Buiten".

Voor een grote groep genodigden een fantastisch feest met een walking diner gegeven. De gasten hadden op Jengablokjes een wens gezet en hadden op verzoek van de ceremoniemeester een aanbeveling gedaan voor reisbestemmingen en activiteiten voor de bucketlist. Het was een grandioze dag, wat duidelijk af te lezen is van de gezichten van het gelukkige bruidspaar!