<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl

Hemd van het lijf: Zoë Loen

  vaste rubrieken
(Foto: Fotografix.nl)
(Foto: Fotografix.nl)

De zestienjarige Zoë Loen zit in havo vier van het CLD en is onlangs tweede geworden bij de verkiezing Miss Teen of Zuid-Holland.

1. Kun je iets vertellen over de foto?
De foto is genomen tijdens de finale van Miss Teen of Zuid-Holland, tijdens het leukste onderdeel: de openingsdans.

2. Waarom heb je je opgegeven?
Mijn vriendin doet vaak mee aan missverkiezingen en zei dat ik me echt moest opgeven. Ik hield altijd al van glitter en kroontjes, maar ik dacht dat een missverkiezing alleen om het uiterlijk ging. Ik besloot me toch op te geven om aan andere meiden te laten zien dat het absoluut niet alleen om uiterlijk gaat.

3. Wat hield de missverkiezing in?
Het ging ook om innerlijk en de brains. we moesten bijvoorbeeld een toets maken over Zuid-Holland. En bij de finale kregen we een onderwerp waar we een probleem en oplossing over moesten vertellen. We hebben veel gedaan in de voorbereiding, maar het leukste vond ik het kopen van mijn galajurk, omdat dit voor de ronde was waar ik zelf mocht kiezen wat ik aan wilde en ik veel mooie jurken mocht passen.

4. Hoe heb je stemmen ingezameld?
Ik heb mijn stemmen gekregen van familie en vrienden, maar ook van mensen die me volgen op Instagram (@zoe.loen). Ik heb ook veel gedeeld op social media.

5. Ben je blij met de uitslag?
Dit is de eerste missverkiezing, en een van de grootste, waar ik ooit aan mee heb gedaan, dus ik ben superblij met mijn titel. Ook heb ik Miss Media of Zuid-Holland gewonnen waar ik ook superblij mee ben.

6. Hoe heb je je deelname ervaren?
Ik vond het super leuk om mee te doen. Ondanks de onderlinge strijd konden we het bijna allemaal met elkaar vinden en was het erg gezellig. Daarom vind ik het erg jammer dat mijn gewonnen sjerp gestolen is op de dag van de finale. Verder heb ik geleerd hoe ik mezelf het beste kan presenteren, wat ik eerst best spannend vond.

7. Zou je deelname aan een missverkiezing aanraden?
Ik raad het zeker aan om mee te doen, want het was een superleuke tijd en ik heb veel geleerd. Maar het vraagt wel veel van je tijd.

8. Zou je zelf nog een keer mee willen doen aan een missverkiezing?
Dat weet ik niet zeker. Ik wil wel graag modellenwerk doen en dat is wel heel wat anders dan een missverkiezing. Toch sluit ik het niet uit.

9. Wat wil je na school doen?
Ik weet nog niet precies waar ik wil gaan studeren, maar naast modellenwerk wil ik sowieso een economische studie volgen.

10. Als ik burgemeester was van Delft dan... zou ik ervoor zorgen dat ieder kind een sport kan doen, net zoals ik dat gelukkig altijd heb kunnen doen!

(Foto: Fotografix.nl)


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>