Gragory Dasburg tekent bij VV SEP
Gragory Dasburg tekent bij VV SEP

VV SEP verlengt contracten trainersstaf

sport

DELFT - Voetbalvereniging SEP kondigt verheugd aan dat de trainersstaf van zowel de heren als van de dames komend seizoen ongewijzigd zal blijven. Marcel de Letter en René Heijink zullen het trainen van de heren voortzetten. Michel van der Vlist zal ook komend seizoen de keeperstraining voor zijn rekening nemen. Gragory Dasburg blijft trainer van de dames en zal worden bijgestaan door assistent-trainer Leo Boer en teammanager Manon van Winden. De trainer van MO-20 blijft Wilco Zuydgeest.

Overstap
Het afgelopen seizoen bracht enkele uitdagingen met zich mee voor Heren 1, die overstapten naar de zaterdagcompetitie. De trainersstaf is echter vastberaden de prestaties te verbeteren en hard te werken om het team weer op het niveau dat ze gewend zijn te krijgen. Dankzij een blijvende goede samenwerking tussen trainers en spelers heeft de staf er alle vertrouwen in dat dit zal lukken.
De overstap naar de zaterdagcompetitie van Dames 1 verliep succesvol. Momenteel staan de dames bovenaan de ranglijst. De trainersstaf is erg blij met de prestaties van het team en kijkt ernaar uit deze positieve trend voort te zetten.

Toekomstige sterren
Daarnaast heeft VV SEP goed nieuws voor de aanwas van talenten bij Dames 1. SEP gaat ervan uit dat Wilco Zuydgeest als trainer van MO-20 een belangrijke rol zal spelen bij het ontwikkelen van de toekomstige sterren van het damesteam.

Dankbaar
VV SEP is erg blij met de toewijding en het harde werk van de trainersstaf. Er wordt mede dankzij hen uitgekeken naar een succesvol seizoen. De vereniging wil daarom Marcel de Letter, René Heijink, Gragory Dasburg, Leo de Boer, Wilco Zuydgeest, Michel van der Vlist en Manon van Winden hartelijk bedanken voor hun inzet en toewijding aan de club.