<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Hajé de Vriend, benoemd tot erelid van Hudito
Hajé de Vriend, benoemd tot erelid van Hudito (Foto: )

Hajé de Vriend benoemd tot Erelid op Hudito

  sport

DELFT - Hudito heeft Hajé de Vriend benoemd tot Erelid. Op een goed bezochte Algemene Ledenvergadering nam Hajé afscheid van het bestuur. De afgelopen zes jaar heeft hij zich als bestuurslid hockey enorm ingezet voor de club.

Hajé is een kind van Hudito. Zijn ouders waren zeer actief en met een vader als erelid en een moeder als lid van verdienste, werd vrijwilligerswerk Hajé met de paplepel in gegoten. Hij begon in de jeugd van Hudito met hockeyen, werd Nederlands kampioen met JB1 en schopte het tot verdediger in H1. Zijn hockeystick borg hij ruim 10 jaar geleden op en hij verlegde zijn aandacht naar vrijwilligerswerk binnen Hudito.

Als bestuurslid hockey was hij de afgelopen zes jaar de spin in het web. Onder zijn verantwoordelijkheid werden de hockeycommissies samengevoegd tot de JHC, werd er geïnvesteerd in meer kader via onder meer de technisch coördinator, haalden we de keepersschool naar de club, stroomde er meer jeugd door naar H1/H2 en D1/D2 en werd er via het hockeybeleidsplan meer en meer aandacht geschonken aan jeugdhockey.

Trainer en coach
Naast bestuurslid hockey is Hajé ook trainer en coach. Hij traint op woensdagmiddag de benjamins en diverse jeugdteams, is al jaren trainer van Heren 4 en coacht dit jaar ook Heren 2. Hajé zet zich in om het hockeyplezier te vergroten. De benoeming tot erelid kwam voor hemzelf als een verrassing, voor Hudito niet.

Cultuurdrager
Hajé, de verstandige, bedachtzame, vriendelijke en vooruitkijkende bestuurder is een echte cultuurdrager van Hudito. Hij blijft zich ook de komende jaren inzetten en daar is de club zeer blij mee. Namens Hudito wordt Hajé bedankt voor zijn immense inzet de afgelopen jaren en gefeliciteerd met zijn benoeming tot erelid. Tot weerziens bij Hudito!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>