<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto:

Jubilarissen en nieuwe sponsor DHL

  sport

DELFT - Op de Nieuwjaarsreceptie van voetbalclub DHL aan de Brasserskade werden tien jubilarissen in het zonnetje gezet. Voorzitter Paul de Bree benadrukte tijdens zijn speech dat DHL een gezonde vereniging is. Binnenkort zal worden gestart met de hoognodige verbouwing van het middengedeelte van het complex. Dit omdat DHL, qua ledenaantal de tweede vereniging binnen Delft, uit haar capaciteitsjasje groeit.

De jubilarissen op rij:
-25 jaar lid: Louis van der Weijde.
-40 jaar lid: Valentijn Dukker, Arnaud Dukker en Hero de Haas.
-50 jaar lid: Martin Post, Frank Massar, Bernard Kwant, Rob Hoefnagel en Bertus Beijersbergen.
-60 jaar lid: Fred Jansen

Nieuwe sponsor
Onlangs ondertekende Paul de Bree, voorzitter sv DHL, het sponsorcontract met Michel Zoutendijk en Wesley Epskamp van Active Health Center Delft.
"Voor DHL is dit een schitterende stap in de ambitie die de club heeft om door te groeien naar een stabiele 2e klasser in het zondagvoetbal. Door het ondertekenen van dit contract verzekert DHL zich van extra ondersteuning op het gebied van fysio voor al hun senioren en jeugdspelers.
Tevens biedt Active Health Center de mogelijkheid aan alle senioren en jeugdspelers om in hun fitness ruimte in teamverband voetbalgerichte activiteiten te volgen. Dit allemaal om de ontwikkeling van spelers te stimuleren en blessurevrij hun sport te kunnen laten uitoefenen."

Aandacht
Door middel van deze unieke samenwerking met Active Health Center verwacht DHL de aandacht te kunnen trekken van talentvolle senioren en jeugdspelers om bij DHL te komen voetballen.
Contact: sv De Hollandse Leeuw, 015-2131572

Ruud Stift

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>