<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl

De Nabeschouwing

  sport

NOOTDORP - Nootdorp kwam zaterdagmiddag in de absolute slotfase tot de eerste overwinning tegen Jong FC Den Bosch (3-2). Serano van der Hurk maakte vlak voor tijd de winnende treffer.

- Dat was me het middagje wel...
"Ja, het was bizar. Terwijl niemand het meer had verwacht, wonnen we toch nog. Wij kregen voor rust de eerste twee grote kansen, maar zij scoorden uit twee kansen die ze kregen. Na rust liep het echter compleet anders."

- Hoe kwam dat?
"Gezien hun spel van voor rust zaten de meeste mensen te wachten op de 0-3 en 0-4, hoewel het bij ons achterin goed stond. Zij wisselden een middenvelder, waardoor alles ineens omsloeg."

- En dan maak je zelf de winnende...
"Dat is natuurlijk heerlijk, maar we doen het met het hele elftal. Wat dat aangaat zit het met de teamgeest bij ons wel goed. Dat moet wel, want we zijn de club in de competitie met het laagste budget uit de hoofdklasse."

- Dus de teamgeest moet jullie verder helpen?
"Dat is waar wij het van moeten hebben, ja. Zaterdag heb je gezien wat je kunt bereiken als je niet opgeeft. Verder is het mooi dat er, ondanks de tegenvallende resultaten, nooit onenigheid is bij ons."

Alphons de Wit

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>