<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
De clubkampioenschappen van TC Hodenpijl staan weer voor de deur!
De clubkampioenschappen van TC Hodenpijl staan weer voor de deur! (Foto: Ruud Stift)

Clubkampioenschappen bij TC Hodenpijl

  sport

DEN HOORN - Van maandag 11 tot en met zaterdag 23 juni vinden bij Tennis Club Hodenpijl de clubkampioenschappen single en mix plaats. Tien technische commissieleden moeten het toernooi in goede (tennis)banen leiden. Toernooivoorzitter Niels Doomernik blikt vooruit.

Toen voorzitter José Nus er na de editie van vorig jaar mee stopte, nam Niels het stokje over.
"Ik vind het leuk om vrijwillig iets te doen voor de sportende gemeenschap in Den Hoorn. Gedurende het toernooi zullen Anouk, Monika, Anne-Sophie, Marsha, Marvin, Marije, Brent, Erik, nieuweling Patrick en ik de begeleiding om en om waarnemen."

Op twaalf onderdelen doen totaal 136 deelnemers een gooi naar de door sponsor 'De Sjees' beschikbaar gestelde prijzen. Vorig jaar werd door de dames helaas niet om de clubtitel gestreden. Dit keer heeft Niels vijf dames die in de hoogste categorie (A1) voor de beker gaan.
"Ze spelen eerst allemaal tegen elkaar in een poule en daarna gaan de nummers 1 en 2 in de finale uitmaken wie clubkampioen wordt. Favorieten hier zijn Vivienne de Sonneville en Laura van Leeuwen."

Bij de mannen single A1 gelden Marin Bouman (winnaar in 2017), Luc Henneman en Michel Baggerman als favoriet.
"Hier verschijnen tien mannen aan de start. Bij de mix dubbel hebben we altijd de meeste deelnemers, over alle categorieën (A1, A2, B1 en B2) maar liefst 104 koppels. Zelf doe ik, met mijn vriendin Evi van Vondelen, mee bij de mix A2. Vorig jaar werd het koppel Janick van Adrichem en Lennart Eijgenraam clubkampioen bij de mix A1. Heel leuk is dat veel nieuwe leden zich aangemeld hebben. Doordeweeks wordt er van 18.30 uur tot 23.00 uur gespeeld en in het weekend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Toegang gratis."


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>