Kees van Kampen (links), Ron Verhaar en Aad van Ruyven (rechts) kregen een eretitel en een bijbehorend beeldje.
Kees van Kampen (links), Ron Verhaar en Aad van Ruyven (rechts) kregen een eretitel en een bijbehorend beeldje.

Dvv Delft zet leden in het zonnetje

sport

Dvv Delft heeft afgelopen maandagavond drie leden in het zonnetje gezet. Aad van Ruyven vanwege zijn 40-jarig lidmaatschap.

Hij werd toegesproken door voorzitter Ries van Dam en benoemd als stille kracht binnen de vereniging. Vroeger gevoetbald in Delft 7 en door de jaren heen in diverse jubileum- en feestcommissies gezeten.

Hierna werden Kees van Kampen en Ron Verhaar door Ries van Dam benoemd tot lid van verdienste. Kees heeft jarenlang in de jeugdcommissie gezeten en is nog steeds actief in de toernooicommissie, doet velddienst op zaterdag en bij de thuiswedstrijden van Delft 1 staat hij achter de bar.

Ron is leider geweest van diverse teams en al jaren actief in de PR-commissie. Hij weet veel sponsors binnen te halen, wat in deze tijd toch geen sinecure is. Sinds afgelopen seizoen is hij ook actief als jeugdcoördinator.

Beide heren verdienden het dus om deze eretitel met bijbehorend beeldje te ontvangen.

Ook waren er drie leden die het 25-jarig lidmaatschap konden vieren: Marvin van Hek, George Stroomberg en John van Gool. Helaas waren deze heren vanwege een vakantie afwezig.