Wat is een gezonde lunch op werk?

  Partnerbijdrage

Een lunch voor op het werk. Bij het ene bedrijf moet je daar zelf voor zorgen en bij het andere bedrijf is dat iets wat verzorgd wordt. Soms wordt er zelfs een catering voor ingeschakeld om de lunch te verzorgen. Maar wat is nu eigenlijk een gezonde lunch en hoe ziet deze eruit? Wij vertellen jou er wat meer over.

Hoe ziet een gezonde lunch eruit?

Een lunch verzorgen dat kan bijna iedereen wel maar een gezonde lunch verzorgen dat is soms wel wat moeilijker. Een gezonde lunch op werk kan er verschillend uitzien. Het is heel erg afhankelijk van wat erin zit en hoeveel aandacht eraan wordt besteed. Je kunt een gezonde lunch zelf maken maar het is nog fijner als je dat door iemand anders laat doen en jij je helemaal laat verrassen wat er op het menu staat.

Waar je rekening mee kunt houden wanneer je een gezonde lunch wilt nuttigen is dat er veel verschillende voedingsstoffen aanwezig zijn en het eten niet te vet is. Een broodje met een snack erop is natuurlijk hartstikke lekker maar je kunt niet zeggen dat het supergezond is om te eten. 

Soms heb je helemaal geen zin in een broodje en heb je liever een salade om tussen de middag te eten. Hier kan heel veel variatie in zitten wat ervoor zorgt dat het elke keer weer anders smaakt en jij vaker naar een salade zult grijpen in plaats van altijd maar op het brood te blijven hangen.

Alleen gebruik maken van de beste producten

Wanneer je een lunch laat verzorgen door de Buurtboer kan en mag je er zeker van zijn dat er gewerkt wordt met de beste verse en lokale producten die zij kunnen krijgen. Je zult echt met veel smaak genieten van de lunch die door hun wordt verzorgd. 

Je kunt de lunch helemaal zelf samenstellen waardoor je er zeker van bent dat je alleen die producten krijgt waarvan je zeker bent dat je ze ook lust. Durf je een uitstapje te maken naar misschien wel voor jou wat minder bekende producten dan laat je de lunch door hen samenstellen. Zo is voor jou de lunch ook weer een verrassing en leer je misschien wel nieuwe smaken kennen die je zelf niet zo een twee drie had gekocht.

Makkelijk contact opnemen

Je kunt op een hele makkelijke manier contact opnemen met de Buurtboer. Je kunt dit doen door middel van het contactformulier wat ze op hun site hebben staan. Wil je eerst wat ervaringen lezen van anderen? Bekijk hier de referenties van de Buurtboer en neem contact op. Het is heel simpel en je zult er zeker geen spijt van krijgen. 

Meer berichten
 
CustomHtml_1