Afbeelding

Vind de beste zaal voor jouw feestje of congres

Partnerbijdrage

Heb je het ook zo gemist? De feesten met vrienden en familie, de werkbesprekingen op locatie met collega’s uit het hele land? Congressen, cursussen, workshops en netwerkbijeenkomsten? Heb je zelf misschien het feest ter gelegenheid van de mooiste dag van je leven uitgesteld of in kleine kring gevierd? Of zit je te popelen om eindelijk dat evenement te organiseren voor het bedrijfsjubileum? Het kan weer, het mag weer. Tijd om de uitnodigingen te maken, de locatie te regelen en je plannen te realiseren. 

Een mooie en goed bereikbare locatie regelen is een goed startpunt voor het organiseren van een feest of andere bijeenkomst. Een geschikte zaal huren Den Haag betekent niet alleen de juiste ruimte, maar ook in goed overleg je evenement precies zo regelen als jij dat voor ogen hebt. De ontvangst, het eten en drinken, de aankleding en indeling van de ruimte, de benodigde techniek. Het kan allemaal aangepast worden naar jouw wensen en behoeften. Het team van de locatie denkt graag met je mee. Zij hebben het vaker gedaan en weten waar je allemaal op moet letten en over na moet denken. Doe er je voordeel mee, dat scheelt jou een hoop zorgen. 

Samen aan het werk
Ook voor bedrijven waren het lastige en onvoorspelbare tijden. Het samenwerken kwam voor een groot deel stil te liggen. Natuurlijk is er online van alles mogelijk, maar de oh zo belangrijke praatjes bij de koffieautomaat of in de wandelgangen verdwenen. Sommige bedrijven overleefden de crisis niet of ternauwernood en werknemers veranderden van functie en leerden hun nieuwe collega’s alleen als pratend hoofd op een scherm kennen. Het is kortom de hoogste tijd om weer eens echt samen te komen. Congressen, workshops en vergaderingen op locatie kunnen eindelijk weer doorgaan en de congreslocaties zijn er helemaal klaar voor en staan te popelen om weer gasten te ontvangen. Het waren stille jaren, maar er is niet stilgezeten. Onderhoud, innovatie, herinrichting en verbouwing, daar was nou juist wel tijd en ruimte voor. 

Omdat het een paar jaar niet kon, is het nu misschien wel leuk en ook mogelijk om een beetje extra uit te pakken en dit keer eens op een mooie locatie bijeen te komen voor een vergadering of gezamenlijke cursus. Even buiten het eigen pand, met een wat grotere groep of een spreker van buiten. Het komt de werksfeer zeker ten goede om op die manier de onderlinge contacten te versterken. Alles wat nodig is voor een congres is in overleg te regelen. Als afspraken gemaakt zijn, heb je er geen omkijken meer naar, het team zorgt ervoor. Ook onverwachte zaken worden soepel opgepakt en zo goed mogelijk opgelost. Als organisator heb je zo je handen vrij om je met de genodigden bezig te houden. Organiseer alsnog dat congres dat al zo vaak is uitgesteld of bepaal een nieuw thema dat nu de aandacht vraagt. Haal de banden aan met de mensen in je netwerk en maak samen een mooie frisse start.