Afbeelding

Verhuizen in de Randstad een pittige klus

Partnerbijdrage

Het is gelukt, je gaat verhuizen van een drie-hoog appartement in Den Haag naar woning aan de rand van Delft. Al jarenlang is het de droomwens van jou en je partner om de drukte van de binnenstad te ontvluchten naar een plek met meer rust en ruimte. 

Oh oh Den Haag
Het is een lang gekoesterde wens om niet meer steeds met je zwakke rug volle boodschappentassen een aantal steile trappen op te klimmen om bij je huidige woonplek te komen. Den Haag is natuurlijk een fantastische stad, waar je graag had willen blijven wonen. Bovendien zul je altijd fan blijven van je voetbalclub ADO Den Haag. Want tenslotte heb je met je maten alle toppen en dalen van deze club meegemaakt.

Oververhit
Hoewel de huizenprijzen de afgelopen twee jaar flink gestegen zijn, is het jullie toch gelukt een mooi huis te kopen. Je hebt bovendien het geluk gehad dat je een flink rendement hebt kunnen maken met de verkoop van bitcoins en daarnaast had jullie huidige appartement een flinke overwaarde. Zo werd jullie droomhuis werkelijkheid.

Verhuisplan
Vorige week hebben jullie een digitaal verhuisplan gemaakt met een soort tijdlijn waarin alles plaats moet vinden. Voor deze pittige verhuisklus hebben jullie twee weken de tijd, waarvoor speciaal vrij is genomen. Deze zomer hebben jullie geen vakantie genomen zodat het gereserveerde vakantiegeld mooi aan de verhuizing besteed kan worden. Een flink budget waarvoor je het liefst een professionele verhuisbedrijf in de hand wilt nemen.

Zwakke rug
Als fanatieke amateur-voetballer in Den Haag hou je graag je conditie op peil. Al je beste vrienden spelen er en met hen deel je ook de derde helft in de kantine mee. Hoewel je in de kelder van het amateurvoetbal speelt heb je er als spits enorm veel plezier in. Nee een Thomas Verheydt die tegenwoordig weer in de voorhoede bij ADO speelt zal je wel nooit worden, maar dat mag de voetbalpret niet drukken. Tijdens een uitwedstrijd een paar jaar geleden ben je helaas daar een zeer fanatieke verdediger van meer de twee meter lang de grond in geschoffeld. Hieraan heb je een blijvende blessure aan je rug over gehouden. Zelf verhuizen naar Delft zit er dus niet in.

Verhuisbedrijf
Nee zware dingen versjouwen van drie hoog dat gaat um beslist niet worden. De oude piano, het grote bed een zware koelkast zijn daarbij een onoverkomelijke hindernis. Je wilt het risico niet lopen dat de blessure aan je rug weer opspeelt. Dan maar liever een professioneel verhuisbedrijf in de arm genomen. Een verhuisbedrijf Delft is voor jullie de eerste optie. Je gaat voor de echte professionals die voorzichtig omgaan met de kostbare spullen die je in huis hebt staan. Een regionaal bedrijf is ook gewend aan de drukte van de stad, terwijl de chauffeurs op de hoogte zullen zijn van diverse actuele verkeerssituaties. Eigenlijk moet al het werk jullie uit de handen worden genomen door deskundige vakmensen. Hoewel het een enorme klus zal worden, vertrouwen jullie erop dat met een ervaren verhuizer de verplaatsing van huisraad en meubels binnen het geplande tijdschema afgerond kan worden.

!