Foto:

3x tips voor goede zonwering

  Partnerbijdrage

Ben jij op zoek naar manieren om je woning aan de buitenkant een nieuwe look te geven? Dan is het zeker een aanrader om voor mooie zonwering te kiezen. Want wist je dat je met mooie zonwering niet alleen sfeer kunt creëren, maar ook nog heel veel andere handige voordelen ervaart? Hier lees je niet alleen alle voordelen van zonwering, maar vind je ook 3 tips voor soorten zonwering die jij kunt kiezen.

Alle voordelen van zonwering

Zonwering heeft een aantal belangrijke voordelen waar jij dagelijks gebruik van kunt maken, het hele jaar door. In de zomer gaan de temperaturen omhoog en dan doe je er alles aan om je woning koel te houden: dit kan met goede zonwering. Je creëert niet alleen verkoeling, maar de zonnestralen van de zon zitten je ook niet in de weg als je op je laptop bezig bent of iets op tv kijkt. Of je nu kiest voor strakke rolluiken of mooie shutters, je hebt heel wat opties op het gebied van zonwering. Daarom is het ook altijd makkelijk om precies te vinden wat je zoekt. Hier vind je drie tips:

1: Rolluiken

Rolluiken zijn niet alleen stijlvol, ze zijn ook enorm veelzijdig. Je zorgt er met rolluiken voor dat de zonwering niet veel ruimte in beslag neemt, omdat ze strak op het raam zitten. Hiermee bereik je ook het beste resultaat: de zon heeft hierdoor geen schijn van kans. Rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten; je kunt ze gemakkelijk en snel online bestellen. 

2: Screens

Een andere optie in je zoektocht naar zonwering zijn screens. Screens lijken in eerste instantie veel op rolluiken, maar er zijn ook verschillen. Een voordeel van screens is dat je er nog wel doorheen kunt kijken en dus niet helemaal in het donker zit. Dit is bij rolluiken vaak wel het geval. Bovendien hebben screens een stijlvolle uitstraling en ogen ze dus minder gesloten. 

3: Markiezen

Een stijlvolle en functionele oplossing om de zon te weren is door de keuze voor markiezen te maken. Ze geven je woning aan de buitenzijde heel wat sfeer, en daarnaast ben je ook nog eens verzekerd van een handige extra. Omdat de markies van het raam afstaat, wordt er een mooie schaduwplek gecreëerd: daar kun je ook nog eens optimaal gebruik van maken! Benieuwd naar je opties voor zonwering? Ontdek Inhuisplaza.nl en regel het hier gemakkelijk en snel!

Meer berichten
 
CustomHtml_1