Afbeelding

De Koploper Delft

Partnerbijdrage

Zet samen de schouders onder wooncoöperatie de koploper in nieuw-delft!

‘Stel je eens voor. Wonen aan de rand van het Delftse centrum. In een comfortabel en duurzaam appartement. Samen met mensen vanaf 55 jaar die midden in het leven staan. En die niet alleen ‘hallo’ zeggen tegen elkaar, maar méér dan buren voor elkaar willen zijn. Als wooncoöperatie staat De Koploper niet alleen voor woonplezier, ook voor de bereidheid om je tijd en energie te steken in de realisatie en het beheer van het gebouw.’

Wonen in een wooncoöperatie betekent: met elkaar de schouders onder de realisatie zetten. En ook met elkaar de verantwoording hebben voor het beheer van De Koploper. Het maakt dat De Koploper straks voelt als een hechte gemeenschap. Waar mensen niet alleen elkaar kennen, maar ook nauw contact met elkaar hebben. Hoeveel meer woonplezier wilt u, vlakbij alles wat Delft leuk maakt?

Comfortabel en duurzaam wonen in een huurappartement

De 44 luxe appartementen in De Koploper zijn verdeeld in vier typen, in grootte variërend van 50 tot 95 vierkante meter. U heeft er altijd een buitenruimte bij. 

Het gebouw krijgt een herkenbare vorm: strak en modern, aansluitend bij het beeld van de omgeving. De appartementen liggen op de vier verdiepingen. De begane grond is gereserveerd voor commerciële activiteiten. Bij voorkeur activiteiten die een link hebben met vitaliteit en gezondheid. Extraatje is de binnentuin in het hart van het project. Duurzaamheid staat voorop: een wko-installatie zorgt voor warmte in de winter en koelte in de zomer.

Alle gemakken van Delft om de hoek

Met de ligging aan het Van Leeuwenhoekpark bent u overal dichtbij. Het station is op loopafstand, het centrum op fietsafstand. De Koploper ligt vlakbij de uitvalswegen. 

Voor vervoer kunt u ook gebruikmaken van een deelauto of elektrische deelfiets. Ook dat is onderdeel van het bijzondere concept van een wooncoöperatie. Als lid legt u eenmalig een bedrag in voor de wooncoöperatie. Vervolgens huurt u een appartement van de wooncoöperatie. Het ingelegde bedrag krijgt u bij vertrek weer terug.

Meld u aan voor de inloopavond op 30 november

We begrijpen dat u vragen heeft over de opzet van de wooncoöperatie. Daarom nodigen we u uit voor een vrijblijvende informatieavond over het project. U bent welkom op donderdag 30 november van 18 tot 21 uur. De locatie is de Social Hub aan het Van Leeuwenhoekpark 1 in Delft. U kunt zich op de website vrijblijvend inschrijven.

De website dekoploperdelft.nl geeft u al een goed beeld van wat het plan én de wooncoöperatie inhoudt. Op de site vindt u een pagina met meest gestelde vragen en een quickscan. Aan de hand van 10 stellingen krijgt u een idee of lid worden van een wooncoöperatie iets voor u is. En of u kunt voldoen aan de voorwaarden die aan het lidmaatschap worden gesteld.

www.dekoploperdelft.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding