Nook Coiffeur kan weer veilig aan de slag dankzij RODI Sign&Print.
Nook Coiffeur kan weer veilig aan de slag dankzij RODI Sign&Print. (Foto: )

Nook Coiffeur blij met RODI Sign & Print

  lopende zaken

DELFT - Nu de eerste coronamaatregelen langzaam maar zeker worden versoepeld, openen steeds meer zaken de deuren. Kapperszaak Nook Coiffeur opende net als vele anderen deze week voor het eerst na lange tijd weer haar deuren en zij hebben goede voorzorgsmaatregelen kunnen nemen met dank aan de service van RODI Sign&Print.

"Wij waren zelf nog niet begonnen met zoeken naar de juiste scheidingsschermen om tussen de klanten te plaatsen, maar gelukkig kregen we een appje van Peter Jonkers van RODI Sign & Print met de vraag of wij nog schermen nodig hadden. Daar waren we natuurlijk heel er blij mee, want dat scheelde ons weer een zoektocht.", vertellen NOOK Coiffeur eigenaren Kim Woodford en Thanee Tichem.

Samenwerking
"Zoals altijd was het installeren ook snel en makkelijk gebeurd", vertellen Kim en Thanee verder. "We geloven dat er een dag tussen heeft gezeten. Het contact verliep ook heel prettig. Heerlijk zo een kort lijntje dat snel schakelt en snapt wat onze behoefte en wensen zijn en daar goed bij kan aansluiten en de juiste oplossing ervoor weet te vinden! Je vraagt, in ons geval niet eens, en je krijgt bij RODI! We zouden zeker in de toekomst weer aankloppen bij RODI Sign & Print voor klussen! We hebben nog zoveel ideeën en plannen voor in de toekomst en daar is RODI de ideale partner voor."

Veiligheid boven alles
"Wij merken natuurlijk dat klanten het fijn vinden om in deze 'nieuwe COVID-19 fase' weer naar de salon te kunnen weer hun haren kunnen laten doen, maar dat zij het tegelijkertijd ook best een beetje spannend vinden. Doordat wij alle voorzorgsmaatregelen tot in de puntjes uitvoeren hopen wij dat klanten zich veilig en thuis voelen in ons nieuwe normaal." Dat is nog een goede, en veilige, service!

Meer berichten
 
CustomHtml_1