Delft voor elkaar houdt Delftenaren in beweging (foto: DVE)
Delft voor elkaar houdt Delftenaren in beweging (foto: DVE) (Foto: )

Delft voor elkaar blijft in beweging

  lopende zaken

DELFT – Innoveren. Er zijn voor de Delftse inwoners. (Hulp)vragen blijven beantwoorden. In tijden van het coronavirus zet Delft voor Elkaar alles op alles om de Delftenaren optimaal te bedienen. Telefonisch, per mail en sinds deze week ook via social media. Met dagelijkse beweegprogramma’s komt Delft voor Elkaar ook in uw woonkamer!

Uit nood geboren, maar enorm welkom. Het beweegprogramma ‘Delft bij jou thuis’ is een initiatief vanuit Delft voor Elkaar om Delftenaren in beweging te houden of te krijgen.

Waar de huidige sportmogelijkheden worden beperkt en de lange dagen thuis zijn tol gaan eisen, roept Delft voor Elkaar iedereen op om in beweging te komen. Middels een online beweegprogramma met onder andere lessen gericht op onze Delftse ouderen en een bootcamp die uitgevoerd kan worden met beperkte middelen, komt iedere bewoner aan zijn of haar trekken. Aangevuld met een dagelijkse challenge en een sportieve quizvraag is er sprake van een breed dagprogramma.

Beweegprogramma
Doet u ook mee met het beweegprogramma van Delft voor Elkaar? Op de website www.delftvoorelkaar.nl of via de Facebookpagina van Delft voor Elkaar vindt u alle workout video’s terug. Op YouTube zijn de video’s te vinden onder de naam ‘Delft bij jou thuis’.

Delft voor Elkaar
Delft voor Elkaar, een samenwerkingsverband van organisaties gericht op zorg, sport en welzijn in Delft, is op maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Op vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur. Bel naar 015 76 00 200 of stuur je (hulp)vraag per e-mail naar info@delftvoorelkaar.nl. Kijk op www.delftvoorelkaar.nl voor meer informatie.

Meer berichten
 
CustomHtml_1