Logo delftopzondag.nl
Van alles te beleven bij De Uithof (foto: De Uithof)
Van alles te beleven bij De Uithof (foto: De Uithof) (Foto: RVG Productions)

Laatste weken schaatsen bij De Uithof

  lopende zaken

DEN HAAG - Het einde van het schaatsseizoen nadert. Wil jij leren binnenkort leren schaatsen of toch nog snel een cursus volgen om jouw schaatstechnieken te optimaliseren? Dat kan! Tot 27 maart is het nog mogelijk om te schaatsen op de 400-meterbaan bij De Uithof in Den Haag.

Nog voldoende schaatspret op de agenda! De Uithof biedt schaatslessen voor verschillende leeftijden en uiteenlopende niveaus. Leer schaatsen op noren van de ervaren instructeurs of scherp jouw bochtentechniek aan. Er is altijd wel een les die bij jou aansluit!

Schaatspret
Naast de schaatslessen staan er de komende periode ook nog andere leuke activiteiten op de agenda. Zo staat er op 14 februari een bijzonder Valentijns evenement gepland. Tijdens de Skate & Date kun je samen met jouw date hand-in-hand schaatsen tussen de velen romantische kaarslichtjes. Wanneer jullie uitgeschaatst zijn, kun je uitrusten in het winterse Grand Café met warme chocolademelk en appeltaart. Tijdens de voorjaarsvakantie biedt De Uithof opnieuw het populaire HappyKids weekprogramma aan voor kinderen tot 12 jaar. Ook de swingende schaatsdisco keert weer terug op 28 februari. Houd De Uithof agenda in de gaten en koop jouw tickets bij de kassa van De Uithof!

Start IJskartseizoen
Vanaf begin april is het weer mogelijk om te komen ijskarten op de 400-meterbaan! Drift door de bochten, geef gas én wordt de snelste van de dag of het seizoen! Opspattend ijs en speciaal geprepareerde karts voorzien van spikes staan garant voor spanning en sensatie. Om de veiligheid te garanderen moet je voor het ijskarten minstens 14 jaar zijn en 1.60 lang.

Tip
Deze activiteit is zeer geschikt als stoere groepsactiviteit. Kom jij langs met jouw vriendengroep, familie of met jouw collega's? Wij bieden verschillende groepsactiviteiten aan. De heats zijn nu alvast te reserveren! Reserveer tijdig, want deze activiteit is zeer populair! Bezoek de website deuithof.nl voor de prijzen en aanvullende informatie!

Meer berichten