Intratuin Pijnacker is al enkele weken volop in kerstsferen.In december is Intratuin elke werkdag tot 21.00 uur geopend.
Intratuin Pijnacker is al enkele weken volop in kerstsferen.In december is Intratuin elke werkdag tot 21.00 uur geopend.

Win een magisch kerstdiner bij Intratuin Pijnacker

  lopende zaken

PIJNACKER - Denk je aan kerst, dan denk je aan Intratuin. Laat je hier betoveren door de adembenemende kerstafdeling. Intratuin Pijnacker geeft kerstliefhebbers dit jaar op een wel heel bijzondere wijze een voorproefje van Kerst.

Met de actie 'Win een magisch kerstdiner' kunnen kerstfanaten nu al geheel in de kerstsfeer komen met een compleet verzorgd kerstdiner voor maximaal tien personen, welteverstaan. Een betere plek om inspiratie op te doen en je alvast helemaal onder te dompelen in het kerstgevoel, is er niet.

Dineren
Op zaterdag 16 december is het zover. Dan mag een kerstfanaat samen met zijn of haar familie en/of vrienden komen dineren bij Intratuin Pijnacker. Alles staat in het teken van de ultieme kerstbeleving die het tuincentrum biedt. De winnaar wordt getrakteerd op een culinair 5-gangen kerstdiner aan een prachtig gedekte tafel, bereid door een chef-kok met bijpassend drankarrangement én entertainment!

Inspiratie opdoen 2.0
Iedereen, ook wie niet komt dineren, kan vanaf nu inspiratie opdoen in de betoverende wereld die Intratuin Pijnacker heeft gecreëerd. Hiermee wordt kerstinkopen doen dit jaar echt een beleving. Iedereen kan hier voor van alles terecht om dezelfde sprookjesachtige sfeer ook zelf in huis te creëren.

Kans maken
Wil jij kans maken op een magisch kerstdiner op de kerstshow bij Intratuin Pijnacker? Kijk dan op de website www.intratuin.nl/kerstdiner en geef je op. Dit kan tot uiterlijk zondag 10 december.

Meer berichten
 
CustomHtml_1