<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Steef van der Kruit en de Nederlandse Vereniging van Zitspecialisten.
Steef van der Kruit en de Nederlandse Vereniging van Zitspecialisten.

Zorgdrager en andere zitspecialisten zitten bepaald niet stil

  lopende zaken

DELFT – Wie bij Zorgdrager binnengaat, komt nooit te vroeg maar steeds te laat. Mensen denken vaak pas na over zitcomfort als hun zitklachten al vergevorderd zijn.

Zij zouden zichzelf juist zo'n groot plezier doen als ze die klachten niet genezen maar voorkomen, benadrukt Zitspecialist Steef van der Kruit van Zorgdrager. Dus schreeuwt hij al jaren van de daken hoe belangrijk goed zitmeubilair is. Met succes. Steeds meer regiogenoten weten Zorgdrager aan de Schieweg te vinden.

Maar het kan geen kwaad als meer mensen zich het belang van goed zitmeubilair realiseren. Dus hebben Van der Kruit en een aantal collega's elders in het land de Nederlandse Vereniging van Zitspecialisten (NVZS) opgericht. Van der Kruit is voorzitter van deze organisatie. Dat Zorgdrager en soortgelijke bedrijven in het land zich hebben verenigd, heeft volgens hem meerdere voordelen. "Onlangs stonden we met een geweldige stand op de 50 Plus Beurs in Utrecht", vertelt hij. "Hier hebben we een ergonomisch verantwoord tegengeluid gegeven." Hun gezamenlijke opponent: De gewone stoelenwinkels die maar wat verkopen. "Zitspecialisten adviseren vaak bergopwaarts en tegen de wind in, maar gezamenlijk zullen we de top zeker bereiken", weet Van der Kruit zeker. "Op de 50 Plus Beurs hebben we in elk geval weer duizenden mensen kennis laten maken met echt goed zitcomfort."

Dat is nu belangrijker dan ooit. Van Nederlanders wordt verwacht dat ze zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Het merendeel van de dag brengen we zittend door. Een goede stoel is dan oh zo belangrijk. Dit kan klachten als sta-op-problemen, pijnlijke schouders, billen of ellebogen, rugpijn, koude voeten, benauwdheid of oedeembenen voorkomen. Zoals gezegd komt men echter vaak pas naar Zorgdrager als sprake is van meerdere klachten. "Het is geweldig om te zien wat goed advies met het welzijn van onze klanten doet!"

Dus blijft hij het van de daken schreeuwen, ook in NVZS-verenigingsverband: Doe jezelf een groot plezier en investeer in je gezondheid met goed zitadvies. Benieuwd? Kom het verschil eens ervaren bij Zorgdrager aan de Schieweg 87a, tegenover de Makro. Of kijk op www.NVZS.nl en op www.zorgdrager.com.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>