Enkele mantelzorgers geven bij Op Hodenpijl in Schipluiden alvast het goede voorbeeld. Wie volgt?
Enkele mantelzorgers geven bij Op Hodenpijl in Schipluiden alvast het goede voorbeeld. Wie volgt?

Doe deze zomer mee met de foto-winactie van Delft voor Elkaar

  lopende zaken

DELFT - De zomer staat voor veel mensen in het teken van plezier en genieten. Je wil er misschien op uit trekken, je vrij voelen en jezelf laten zien. Delft voor Elkaar heeft zin in de zomer en een foto-winactie op touw gezet.

Waar laat jij Delft voor Elkaar deze zomer zien? Doe mee en win! Wat moet je precies doen?Maak een foto of video waar dan ook ter wereld. De naam Delft voor Elkaar of het logo is duidelijk te zien in jouw foto of video.
Dat kan bijvoorbeeld met één van de vele Delft voor Elkaar tasjes of een Delft voor Elkaar fietshoesje. Tag de Facebook en/of Twitter pagina @Delftvoorelkaar in je bericht. Plaats de foto of video op Facebook of Twitter met de hashtag #DVEisoveral. De actie loopt nog tot en met 24 augustus.

Wat kan je winnen?
De top tien van beste, leukste en origineelste foto's worden op een van de Delft voor Elkaar themapagina's in de krant en op de website geplaatst. De nummers één, twee en drie worden ook beloond met een VVV-bon ter waarde van 100 euro, 75 euro of 50 euro.

Meer informatie?
Op de website www.delftvoorelkaar.nl is de informatie na te lezen. Voor de creatievelingen staan er ook een paar handige downloads klaar.
Delft voor Elkaar tasjes voor deze actie zijn, zolang de voorraad strekt, gratis af te halen bij Delft voor Elkaar aan de Van Bleyswijckstraat 91.

Meer berichten
 
CustomHtml_1