Smallsteps gelooft in de kracht van ieder kind. Komende zomervakantie wacht hen weer een mooi zomerprogramma.
Smallsteps gelooft in de kracht van ieder kind. Komende zomervakantie wacht hen weer een mooi zomerprogramma.

Smallsteps Delft viert vakantie

lopende zaken

DELFT – De zomervakantie is begonnen. Voor de kinderen op alle Smallsteps bso's staat een uitdagend, creatief, spannend en leerzaam zomerprogramma klaar.

"Onze teams hebben de koppen weer bij elkaar gestoken en een divers programma opgesteld voor groot en klein. Het belooft dan ook een toffe zomer te worden. Gewoon, jaloersmakend", zegt locatiemanager Irma Vink uit Delft. "Je zou wensen dat je zelf nog een kind was. Gelukkig kunnen wij ook genieten, als we zien dat de kinderen zo'n lol hebben dat ze helemaal niet naar huis willen."

De activiteiten van het vakantieprogramma gaan via het zomerse Hawaii naar de stoere Pirates of the Caribbean. "Ook komen we langs Waterwereld, gaan we Relaxen en Ravotten en sluiten we af met Cocktails en Kokosnoten."

De buitenschoolse opvanglocaties van Smallsteps die meedoen met dit programma zijn Smallsteps Joriaantje, Rangers, Zeeparel, Lokomotief, 't Spant en Woezelhuis. Er is nog plek, dus neem gerust contact op als je zin hebt om mee te doen. "Hoe meer kinderen, hoe leuker!"

Smallsteps kinderopvang heeft 250 locaties door heel Nederland voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Flexibele opvang, waar kinderen de meeste aandacht en de beste begeleiding krijgen, gezond eten en lekker samen kunnen spelen met leeftijdsgenootjes. De pedagogisch medewerkers kennen ieder kind, zij weten wat het spannend vindt en wat het heel graag doet. Zij geven de kinderen het zelfvertrouwen om de volgende stap te zetten. Op www.smallsteps.nl lees je er alles over.