Store-manager Angelique Sprokkereef (rechts) bij Cheese & More op de Markt.
Store-manager Angelique Sprokkereef (rechts) bij Cheese & More op de Markt.

Cheese & More: voor kaas en meer

  lopende zaken

DELFT – Midden in het centrum van Delft, op de Markt 43, is al sinds eind 2011 de winkel Cheese & More gevestigd. Die naam dekt uitstekend de lading.

Iedereen kan hier namelijk terecht voor een uitgebreid assortiment aan Henri Willig kazen. Er zijn zeker dertig verschillende soorten kaas verkrijgbaar, waaronder enkele bijzondere. Denk hierbij aan truffelkaas, oude schapenkaas, geitenkaas met lavendel, rode pesto kaas of groene pesto kaas, allemaal volgens eigen receptuur. Niet vreemd dat veel toeristen en buitenlandse studenten bij Cheese & more iets lekkers scoren om mee te nemen voor het thuisfront.

Maar er is dus meer bij Cheese & More. Zo zijn hier unieke cadeaus en relatiegeschenken te vinden. Van kaasplanken tot kaasschaven en leuke cadeaupakketten tot allerlei kaasdips en mosterd. Ook leuk: particulieren en bedrijven kunnen er een proeverij beleven. Voor slechts 4 euro 95 kan er kaas met daarbij een glaasje wijn of bier worden geproefd. Hiervoor moet vooraf wel even worden gereserveerd.

Cheese & More is onderdeel van het ruim veertig jaar jonge bedrijf Henri Willig, die al even lang zelf kazen produceert. Die worden gemaakt op verschillende boerderij. Ook deze hoeves zijn te bezoeken. Hier worden bezoekers getrakteerd op de ultieme kaasbeleving. Meer informatie hierover is te vinden op de website www.cheeseandmore.com.

Hulp
Cheese & More op de Markt zoekt per direct hulp voor in de winkel op de Markt, vooral voor de weekenden en voor de maanden juli, augustus en september. Leeftijd is vanaf 16 jaar. Interesse? Kom langs aan de Markt 43 en laat het weten.

Meer berichten
 
CustomHtml_1