Floors For You: kwaliteit voor de scherpste prijzen

  lopende zaken

Editie: Week 51, Jaargang 21 |

NAALDWIJK - Bent u op zoek naar een houten of laminaat vloer van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs? Dan loont het om bij Floors For You binnen te stappen. In Naaldwijk vindt u namelijk de vloer die bij u past. Floors For You in de Gildestraat 225 is al meer dan 15 jaar een begrip in de regio als het gaat om op maat gemaakte houten vloeren. “Onze roots liggen bij de echte houten vloeren, ons bedrijf is namelijk ontstaan uit een meubelmakerij. Van daaruit zijn we gegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf in houten vloeren. Daarnaast bieden we ook laminaat aan om ons aanbod compleet te maken”, introduceert Gert Petri zijn bedrijf. “Daarbij is onze manier van werken heel anders dan men gewend is. We hebben onze eigen productielijn en een eigen showroom. Klanten kunnen alle producten komen bekijken, aanraken en uitkiezen. Eigenlijk wordt de vloer dan gemaakt waar de klant bij staat.”

Deze combinatie van Floors For You biedt u het beste van twee werelden. Scherpe prijzen die u van een groothandel mag verwachten én de klantgerichtheid van een zelfstandige winkelier. “Daarom kunnen we de prijzen voor de klant laag houden, omdat we geen gebruik maken van tussenhandel en winkels.”
Floors For You biedt u een breed spectrum aan soorten vloeren. Van eenvoudige lamellen tot de meest prachtige massieve vloeren. “Alles is mogelijk, de klant bepaalt het formaat, de kleur en samenstelling van het product. Iedereen die op zoek is naar een houten vloer kan langskomen om zijn of haar ideale vloer uit te kiezen.”

Najaarsactie
Met een steeds wisselend assortiment volgt de voorraad altijd de nieuwste trends. “We staan op het punt om weer een aantal producten te vervangen, dus in december zijn er weer tal van scherp geprijsde producten verkrijgbar in ons vloerencentrum”, verklapt Petri. “En dat terwijl we altijd al scherp geprijsd zijn door ons brede aanbod! Aan het einde van het jaar ruimen we onze voorraad op, ieder jaar hebben we hierdoor een spraakmakende najaarsactie. In het nieuwe jaar starten wij een compleet nieuwe productielijn, waardoor een paar details gaan wijzigen. Veel van onze bestaande voorraad zal plaats moeten maken voor nieuw. Dit houdt in dat onze najaarsactie dit jaar een extra groot aanbod zeer voordelige houten vloeren en laminaat kent. Alle vloeren worden keurig voor u gereserveerd en zijn allemaal tevens door ons voor u te plaatsen.”
Houten vloeren zijn bereikbaar voor iedereen en kunnen in iedere woning en elke verdieping gelegd worden. Met talloze combinaties van vloerdelen is het ook mogelijk om vloerverwarming toe te passen. “De laatste jaren zijn de duoplanken erg in trek. Een speciale onderlaag zorgt ervoor dat de vloer niet gaat werken. Afgemaakt met een prachtige houten toplaag krijgt u dan een schitterende vloer die jaren meegaat!” Een duoplank is qua uitstraling gelijk aan een massief eiken plank, echter alle ‘problemen’die massieve vloerdelen met zich meebrengen zijn hiermee verholpen. Hierbij komt dat duoplanken zeer eenvoudig en probleemloos zelf te plaatsen zijn, maar uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze plaatsingsservice! Telefoon: (0174) 63 09 60. Internet: www.floorsforyou.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1