Warmte, temperament en professionaliteit bij Beauty Italian Touch

  lopende zaken

DELFT – Beauty Italian Touch is een nieuw Beauty Centre & Profumeria. In het beautycentrum aan de Beestenmarkt kunt u terecht voor mediterraanse behandelingen. Daarnaast is er een parfumerie met uitsluitend Italiaanse parfums.

In het beautycentrum kunt u terecht voor een uitgebreide gezichts-, lichaams- en hotstonemassage. Ook voor IPL, definitief ontharen, couperose en skin rejuvenation met flitsen, microdermabrasie, elektrisch ontharen, pedicure, manicure, make-up en harsen. Er wordt gewerkt met producten op natuurlijke basis van Piroche en Ariane Inden. Bianca Nistro en haar zus Orietta hebben hun opleiding gedaan in Italië. “Vijftien jaar geleden zijn we naar Nederland gekomen”, zegt Bianca. “Eerder hebben we zo’n zelfde centrum in Utrecht gehad. We hebben een andere benadering, met veel warmte, gezelligheid, temperament en professionaliteit.” 

Hun klanten worden met open armen ontvangen. Ze hebben de bestaande klanten van de hiervoor hier gevestigde schoonheidssalon Ariane Inden overgenomen. Maar nieuwe klanten zijn natuurlijk altijd welkom. “Ook de parfumerie is niet standaard”, zegt Bianca. “Hier zijn uitsluitend Italiaanse parfums verkrijgbaar, zoals Armani, Versace, Dolce & Gabbana, Gucci en dergelijke. We hebben wel gemerkt dat deze merken erg in trek zijn, iedereen is fan van deze parfums. Daarom hebben we voor een gespecialiseerde parfumerie gekozen.” 

Beauty Italian Touch is tevens een Reiki-praktijk, waar u terecht kunt voor behandelingen Reiki, cursussen en Reiki-avonden. Speciaal ter gelegenheid van de opening gelden er tot en met 15 november spectaculaire kortingen en aanbiedingen. Bianca en Orietta nodigen iedereen uit om langs te komen.

Bedrijf: Beauty Italian Touch
Adres: Beestenmarkt 13
Telefoon: (015) 2157798
Internet: www.beautyitaliantouch.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1