Afbeelding

Make it Easy: moeiteloos stoppen met roken en afvallen zonder lijnen

lopende zaken

Editie: Week 13, Jaargang 21 |

Bij de auriculo therapie worden kleine puntjes van chirurgisch staal op en rond de oorschelp geplaatst, een succesvolle manier om van het roken af te komen.

 

DELFT – Bijna twintig jaar geleden was het dat Yvonne Bakker Make it Easy heeft opgericht. Nog altijd staat ze aan het hoofd van deze succesvolle onderneming, die mensen succesvol ondersteunt bij het stoppen met roken en afvallen zonder lijnen.
Make it Easy hanteert de zogenoemde auriculo (oorschelp) therapie. Er worden kleine puntjes van chirurgisch staal op en rond de oorschelp geplaatst. Deze zorgen onder andere voor een snellere afvoer van nicotine, minimale ontwenningsverschijnselen en een snellere vetverbranding. De naam zegt genoeg… bij Make it Easy kunt u moeiteloos stoppen met roken! Make it Easy pakt zowel de geestelijke als de lichamelijke rookverslaving aan. Iedereen die echt wil stoppen met roken en zich aan de spelregels houdt, krijgt de garantie dat het gaat lukken met een minimum aan ontwenningsverschijnselen en extra kilo’s! Voor een zo maximaal mogelijk effect bestaat de behandeling uit twee sessies. Jongeren tot achttien jaar worden gratis van het roken af geholpen en ouderen vanaf tachtig jaar worden voor de helft van de prijs behandeld. Make it Easy hanteert levenslange garantie en biedt ook unieke bedrijfsbehandelingen. Velen gingen u succesvol voor…  Iedereen die af wil vallen en zich aan de ‘spelregels’ houdt, krijgt de zekerheid dat het lukt. En dat zonder ooit nog calorieën te hoeven tellen of porties af te hoeven wegen! Voor een maximaal resultaat bestaat de eerste behandeling onder andere uit een NLP-matige training, aansluitend worden de puntjes geplaatst. Deze puntjes zorgen ervoor dat het lichaam sneller vet verbrandt en dat er minder behoefte aan zoetigheid en overmatig eten is. Iedere vier weken komt men terug om te wegen en worden er nieuwe puntjes geplaatst. Gemiddeld vallen de cursisten twee tot drie kilo per keer af. Make it Easy heeft inmiddels ruim dertig vaste praktijken door het hele land met ervaren therapeuten. Zo kunt u altijd een behandeling bij u in de buurt vinden. Voor meer informatie gaat u naar www.makeiteasy.nl, de Facebook-pagina of kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor via (0174) 213202.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12