Fitness en de zorgverzekering: een nieuw tijdperk

  lopende zaken

De sportende leden hebben stuk voor stuk het gevoel met Bodyline Health Club de juiste keuze gemaakt te hebben.

DELFT – Bewegen is gezond en met een goede conditie voelt u zich prettiger. Alles wat u doet, gaat u bovendien makkelijker af. Ook uw levensgemak wordt dus vergroot door te bewegen. Fitness is een ideale manier om aan een betere conditie te werken.

Dit wordt onderkend door verzekeringsmaatschappijen, die er in de toekomst steeds meer werk van zullen maken mensen naar de fitnesscentra te krijgen. Onder andere op het gebied van zorgverzekeringen. Bodyline Health Club en Univé spelen in deze regio wat dat betreft een voortrekkersrol. Samen leiden zij in 2009 een nieuw tijdperk in Fitness Nederland in. Eigenaar Franc Nurra van het Delftse fitnesscentrum vindt daarnaast het totstandkomen van een landelijk kwaliteitssysteem met een steraanduiding van belang. 

Zo kan een kwaliteitsfitnesscentrum als Bodyline Health Club (aangesloten bij Fit!vak) zich in één oogopslag onderscheiden van centra met een mindere kwaliteit en service. De consument kan op die manier sneller een betere keuze maken. De kwaliteit van zijn fitnesscentrum staat voor velen buiten kijf. Drie jaar geleden is hij samen met zijn vrouw Claire een nieuwe weg ingeslagen. De club heeft een nieuw gezicht gekregen. De kwaliteit en de service zijn naar een hoger niveau getild. Hierdoor hebben de sportende leden stuk voor stuk het gevoel de juiste keuze gemaakt te hebben om hier aan hun conditie te werken. 

Binnen de muren van Bodyline Health Club is meer dan 22 jaar ervaring vertegenwoordigd. De huidige leiding kan bovendien altijd een beroep doen op de expertise van Michel Wiegman, die negentien jaar eigenaar van de club is geweest. Kijk voor de mogelijkheden en tarieven op www.bodyline.nl. Op de website www.unive.nl leest u meer over zorgverzekeringen in relatie tot fitness. En let vooral ook op de advertentie van Bodyline volgende week in deze krant.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1