Ambiance opent haar deuren!

  lopende zaken

DELFT - Na vier maanden verbouwen en verhuizen opent Ambiance op 2 en 3 oktobera.s. haar deuren aan de Oude Kerkstraat 5. Waar Schoonheidssalon Ambiance voorheen alleen een schoonheidssalon was, bestaat Ambiance nu uit Ambiance beauty, Ambiance flavours & Ambiance lifestyle. In de aanloop naar de opening interviewen we de drie ondernemers achter dit concept. Wat maakt Ambiance nu eigenlijk uniek?

Deze week: gastheer en chef-kok Hugo Ruijgrok over Ambiance flavours.

- Een professionele keuken in een salon. Hoe gaat dat samen?
Een mooie buitenkant gaat hand in hand met een mooie binnenkant. En daar horen wat mij betreft gezonde exclusieve diners en lunches bij. Op zondagen organiseer ik samen met schoonheidsspecialist Nadine beauty sunday’s. Een gezellig uitje voor wie wat heeft te vieren of voor wie gewoon lekker wil ontspannen. De gasten ondergaan behandelingen, waarna ze voldaan bij mij aanschuiven. Voor voedingsschema’s en trainingen kunnen ze voortaan bij Ambiance lifestyle terecht. Angelique ondersteunt bij het aanleren van een gezonde levensstijl en begeleidt bij afvallen.

- Wat kunnen we bij jou op tafel verwachten?
Gezonde diners zijn mijn specialiteit. Ik werk met dagverse seizoensgebonden producten en exclusieve hoogwaardige wijnen. Mensen kunnen bij Ambiance flavours maatwerk verwachten. Maar voor de nieuwsgierige levensgenieter heb ik een culinaire luxe verrassing in gedachten. De chef’s table biedt, ook buiten de beauty sunday’s, plaats aan gezelschappen van 6 tot 14 personen. Als echte kookfanaat vertel ik tijdens het koken graag meer over de bereiding ervan. Een reservering bij Ambiance flavours is zowel smakelijk als leerzaam.

- Wat staat er op het programma tijdens de opening?
De spectaculaire muzikale opening biedt voor elk wat wils. Mensen kunnen het nieuwe Ambiance komen zien, voelen en proeven. Ik heb er bijzonder veel zin in.
Ambiance opent haar deuren op 2 en 3 oktobera.s.

 Meer informatie vindt u op www.ambiancedelft.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1