Succesvol eerste jaar voor Ambiance Beauty

  lopende zaken

Nadine Ruijgrok van Ambiance Beauty kijkt terug op een succesvol jaar.

DELFT - We nemen u mee terug naar 1 oktober 2009. In een compleet gerenoveerd pand aan de Oude Kerkstraat 5 in Delft opent Nadine Ruijgrok de deuren van Ambiance Beauty.

Nu, een jaar later, kijkt ze terug op een succesvol jaar. Niet alleen de ondernemer in haar is tevreden, ook de schoonheidsspecialiste en het familiemens in Nadine hebben een goed jaar gehad. Wij spraken met alledrie de persoonlijkheden van Nadine. 

De ondernemer Nadine
Ondanks de recessie is Ambiance flink gegroeid. Hoe dit kan? “In recessietijd bezuinigen mensen op luxeproducten. Bij Ambiance zijn we gespecialiseerd in professionele huidverbetering, dat is absoluut geen luxeproduct. Als iemand ernstige acné heeft, is het verwijderen hiervan geen luxe, het is iets waar mensen bereid zijn om in te investeren”, aldus Nadine. 

De schoonheidsspecialiste Nadine
Op het gebied van huidverbetering is het afgelopen jaar een hoop gebeurd. “We leven in de gouden eeuw van de huidverbetering. Nieuwe ontwikkelingen en technieken volgen elkaar in rap tempo op. Bij Ambiance hebben we deze nieuwe technieken en apparatuur geadopteerd en de resultaten zijn verbluffend. Ik sta bijna dagelijks versteld van wat we nu binnen korte tijd kunnen bereiken met ouder wordende, beschadigde of aangetaste huiden.” 

Het familiemens Nadine
Het familiemens Nadine is misschien nog wel het meest verwend, het afgelopen jaar. “Ik weet sinds maart 2010 dat er een tweede op komst is. Dat betekent dat er het komende jaar weer hele ander uitdagingen op me liggen te wachten. Ondanks een goedlopende zaak wil ik niets missen van mijn opgroeiende kinderen. Gelukkig hebben we een serieus team van hardwerkende meiden bij Ambiance. Ik laat tijdens de laatste weken van mijn zwangerschap de zaak met een gerust hart achter in hun handen.” 

Ambiance viert haar verjaardag met spetterende acties op 2 oktober. Zie verderop in deze krant de paginagrote advertentie. Telefoon: (015) - 213 31 33. Internet: www.ambiancedelft.nl
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1