Verf, behang en raamdecoratie, Mastr Delft is het juiste adres. (Foto: PR)
Verf, behang en raamdecoratie, Mastr Delft is het juiste adres. (Foto: PR) (Foto: )

MASTR Interieurspecialisten, meesters in hun vak

  kijk op de wijk

DELFT – 'een meesterstuk', zo werd vroeger het werkstuk genoemd waarmee je aantoonde dat je meester in je vak was. Een vakman dus.

Stefan en zijn vader Peter zijn zulke vakmensen. Hun winkel heet niet voor niets Mastr Interieurspecialisten. Je kunt er terecht voor alles wat met vloeren, muren en ramen te maken heeft. Mastr Interieurspecialisten Delft is dé speciaalzaak op het gebied van verf, behang, gordijnen, vloeren en zonwering. De winkel is al negen jaar te vinden op de Minervaweg 14. Meestal vind je Stefan daar achter de toonbank. “Mijn vader doet vooral het buitenwerk.” Want wie het leggen van vloeren, behangen of schilderen liever aan de vakman overlaat is bij Mastr aan het goede adres. En net zo makkelijk regelen zij je hele woninginrichting: “Of je nu je huis opnieuw inricht, of wilt verbouwen, u kunt bij ons terecht. Wij zorgen dat het in orde komt en u heeft maar één aanspreekpunt.” Ook als u behang, laminaat, pvc of raamdecoratie aanschaft komen Stefan en Peter het met plezier voor u inmeten en monteren: “Alles wat wij doen is maatwerk.”

Behang, verf en vloeren
Het assortiment in de winkel aan de Minervaweg is uitgebreid en trendy: “Wat vloeren betreft is op dit moment de pvc-vloer heel populair”, aldus Stefan. “Dat is ook niet heel verwonderlijk. Het zijn robuuste, duurzame vloeren, nagenoeg onderhoudsvrij en in heel veel verschillende stijlen verkrijgbaar.” Maar natuurlijk vind je ook talloze andere soorten vloerbedekking bij Mastr Interieurspecialisten. Daarnaast is een flink deel van de winkel gevuld met behang: “Je ziet dat ook jongeren weer gaan behangen”, merkt Stefan op. “Dat komt ook omdat er tegenwoordig veel mooie trendy prints te krijgen zijn, denk aan de industriële look en botanische prints die momenteel populair zijn.” Bij Mastr vind je ook een groot assortiment aan professionele verf van Sigma. Liever niet aan de slag? Dan kun je het schilderwerk ook door Mastr laten verzorgen.

Ramen
Mastr is ook het adres voor raamdecoratie. Gordijnen, of de populaire brede houten jaloezieën, je vindt het allemaal. De lente is het moment om naar je binnenzonwering te kijken, en niet te vergeten; naar horren. Want insecten hou je het liefst buiten natuurlijk. Mastr heeft ze in allerlei soorten en maten, zoals de plissé hordeur, de traditionele rolhor en de inklemhor. Het voordeel van die laatste is dat je die aan het eind van de zomer weer probleemloos op kunt bergen. Er komt geen schroef aan te pas. "Handig, of, zoals wij zeggen, een meesterstuk! Op de raamdecoratie hebben we nu een actie van maar liefst 25% korting!"

Meer berichten
 
CustomHtml_1