Diego, Odette en Ella verwelkomen u graag. (Foto: PR
Diego, Odette en Ella verwelkomen u graag. (Foto: PR (Foto: )

SportsArt Fitness: Mooi, duurzaam, gezellig èn effectief

  kijk op de wijk

DELFT - Waarom zou je willen sporten bij SportsArt Fitness? Om de goede accommodatie? De gezelligheid? Het feit dat SportsArt zich inzet voor duurzaamheid? Ach, eigenlijk zijn al die redenen goed!

Voor Odette Baptista, planner en coördinator van SportsArt Fitness, is het antwoord op de vraag waarom je nu haar sportclub moet kiezen helemaal niet moeilijk: "We zijn de grootste, de mooiste, de gezelligste en de duurzaamste", vindt ze. Om met dat eerste te beginnen; nergens anders in Delft vind je een sportschool met zoveel verschillende groepslessen en met zoveel gediplomeerde instructeurs. En wat de mooiste betreft: "niet alleen de ambiance is mooi. Je bent erbij ons zeker van dat je altijd sport met de nieuwste apparatuur."

Gezelligheid en duurzaamheid 
Maar hoe mooi en groot de sportschool ook zijn mag, voor Odette steken er twee onderwerpen bovenuit waar SportsArt Fitness echt het verschil maakt: "We zijn een school die echt tijd maakt voor onze klanten. Natuurlijk is een goede work-out belangrijk. Maar het sociale contact onderling, dát is toch wat het plezier, en daarmee vaak ook de effectiviteit, van het trainen vergroot. We maken tijd voor een kop koffie en een praatje. In deze maand september besteden we met onze gasten aandacht aan een terugblik op de zomer; waar ben je geweest? We nodigen iedereen uit om een souvenir of kleding uit dat land mee te nemen naar de sportschool. Voor de leukste inzendingen hebben we een leuke prijs!" En dan is er de duurzaamheid. Natuurlijk probeert SportsArt Fitness zuinig om te gaan met energie en grondstoffen. "Zo gebruiken we ook de energie die mensen opwekken tijdens het sporten voor onze verlichting", geeft Odette als voorbeeld. Daar hebben we speciale energie opwekkende fitnessapparaten voor.

Samenleving
Natuurlijk draait de hele sportschool niet op het zweet van haar gasten, maar het geeft wel aan SportsArt echt buiten de box wil denken als het gaat om duurzaamheid. Ook op andere manieren zet de sportschool zich in voor de samenleving. Zo werken de instructeurs dit weekend voor het derde achtereenvolgende jaar belangeloos mee aan de Spinningmarathon voor het goede doel, die Lions Delft deze zondag op de Markt organiseert.

We staan aan het begin van het nieuwe seizoen. Waarom zou je tot januari wachten met goede voornemens?? Meld je nu aan bij SportsArt Fitness en sport twee maanden onbeperkt voor maar 60 euro. Als je daarna besluit om lid te worden, dan worden deze twee maanden bovendien gratis bij je jaarabonnement gevoegd. Zo sport je 14 maanden voor de prijs van 12! Kom eens langs op de Industriestraat 16, en laat u verwelkomen door het team met een rondleiding en een lekker bakkie koffie. bel met 015 2566222 of kijk op www.club-sportsartfitness.nl.

Meer berichten