Logo delftopzondag.nl

"Krullen knippen is één van onze specialiteiten"

  kijk op de wijk
Foto:

DELFT - De ware kunst van een kapper of kapster komt misschien wel boven bij de moeilijke klussen. Het knippen en stylen van krullend haar bijvoorbeeld. Dat laat je toch het liefst doen door de specialist!

Joelle Olivet ís zo'n specialist. "Sterker nog, het is één van onze specialiteiten", benadrukt zij. In haar salon Joelle Olivet Hairstylist aan de Van Mourik Broekmanweg 2A kun je gerust in de kappersstoel gaan zitten om je geliefde krullen over te geven aan Joelle of één van haar mensen. "Als je krullen niet goed knipt, dan verdwijnt het volume uit je haar.", legt Joelle uit. "En alle reclame ten spijt; daar kan geen shampoo of conditioner iets aan doen. Laat het dus goed knippen!" Met de ervaring die zij tijdens haar werk in een Parijse kapsalon opdeed heeft Joelle de geheimen van het krullen knippen ontdekt. "In Parijs is een grote Algerijnse gemeenschap. Algerijnen hebben vaak krullen en mijn collega was daar een meester in. Ik heb zijn kniptechnieken geleerd. Nu, in haar eigen salon, is het niet alleen Joelle die weg weet met krullen. Ook haar collega Ghassan is "super goed met krullen." En toeval of niet, maar ook hij heeft zijn ervaring opgedaan in het Midden-Oosten: "Ghassan heeft in Syrië, Libanon en Turkije gewerkt en heeft zo leren werken met 'moeilijk' haar.", aldus Joelle.

Goede en betaalbare producten
Over die shampoos en conditioners gesproken: nee, ze kunnen geen krullen uit het niets toveren, maar ze kunnen er wel voor zorgen dat de krullen die je hebt, perfect geknipt door Joelle of Ghassan, nóg mooier uitkomen. Joelle gebruikt in haar salon producten van Schwarzkopf. Bewust: "Ze zijn goed en betaalbaar." Laat je door Joelle en Ghassan dus rustig adviseren over welke product jouw haar het beste laat uitkomen.

Extra service
Natuurlijk ben je ook welkom bij Joelle Olivet Hairstylist als je geen krullen hebt. Joelle en haar team weten raad met ieder soort haar en haarbehandeling. Knippen, wassen, tijdelijke of permanente kleuring, highlights of intensieve verzorging; Je komt bij Joelle met een glimlach de zaak uit! Dat is misschien ook wel te danken aan de extra service van Joelle: een prettige hoofdmassage. "Een bezoek aan de kapper moet een uitje zijn", vindt zij. En natuurlijk is Joelle Olivet Hairstylist ook het juiste adres voor een gelegenheidskapsel, zoals een gala of een bruiloft.
Kijk gerust ook eens op www.joelleolivet.com voor inspiratie, mogelijkheden en een impressie van de salon. En heel handig; je kunt ook meteen op de site een afspraak maken!

Meer berichten