<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
"Motorrijles is een vak apart"
"Motorrijles is een vak apart" (Foto: PR)

Verkeersschool Jansen blijft vertrouwd en goed

  kijk op de wijk

Verkeersschool Jansen is is inmiddels alweer een jaar lang gevestigd op Weegplaats 13 in Delft, en het bevalt Anita Jansen prima om vanuit huis te werken.

Dat van huis uit werken minder professioneel zou overkomen, nee, daar heeft ze haar klanten nog nooit over gehoord. Integendeel: "Van onze klanten hoor ik dat ze dik tevreden zijn en de persoonlijke sfeer wel prettig vinden." Bovendien is Verkeersschool Jansen onverminderd bekend en gewaardeerd in Delft. De school is nog steeds te bereiken via tel. 015-2144998 of mobiel: 06-36185597." De bekende service van Verkeersschool Jansen; gratis theorieles voor de eigen leerlingen, is ook gewoon gebleven: "Dat doen we gewoon gezellig hier in huis."
Wat de praktijklessen betreft mag de leerling nog steeds kiezen: "Je kunt vanaf hier lessen of opgehaald worden van huis. Ook wat dat betreft is er niets veranderd." Wat gelukkig ook niet verdwenen is zijn de mooie aanbiedingen die Verkeersschool Jansen geregeld heeft: zo kun je nu een pakket van 30 lessen van een uur, plus de eerste examenaanvraag en examendag, aanschaffen voor 1499 euro.

Weten wat je krijgt
De nuchterheid van Anita is de nuchterheid die Verkeersschool Jansen tekent: "Uiteindelijk wil je natuurlijk gewoon goed leren auto- of motorrijden. rijden. En dat kun je bij ons", aldus Anita. "Je weet bij ons precies wat je krijgt: 60 minuten les is 60 minuten les. Je hebt een vaste instructeur en er wordt in onze auto's niet gerookt." Bovendien is er in onderling overleg veel mogelijk: "We onderscheiden ons in hoe we met mensen omgaan. We geven echt alle aandacht." Dat geldt al helemaal als de cursist extra aandacht behoeft, bijvoorbeeld door faalangst, dyslexie of autisme. "We hebben kennis, en we hebben geduld. Want voor ons is het belangrijkste dat onze cursist uiteindelijk slaagt!"

Motorrijles
Behalve autorijles kun je bij Anita en haar mensen ook terecht voor motorrijles. Onlangs schafte Verkeersschool Jansen een nieuwe Yamaha motor aan van 57 kilowatt: "Een vermogen van meer dan 50 kilowatt is tegenwoordig verplicht. En uiteraard moet je als rijschool met je tijd meegaan", legt ze uit. "Motorrijles is ook een vak apart", gaat Anita verder. "Het is echt een heel ander voertuig dan een auto en gedraagt zich ook totaal anders op de weg. En vergeet ook niet dat motorrijders kwetsbaarder zijn dan automobilisten. Je hebt geen kreukelzone. Nog meer dan bij autorijles houden we bij motorrijles rekening met optimale voertuigbeheersing en veiligheid."


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>