<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
In januari en in september starten nieuwe trainingen en cursussen in Centrum NLD 3.
In januari en in september starten nieuwe trainingen en cursussen in Centrum NLD 3. (Foto: )

Maak kennis met de trainingen en cursussen van Centrum NLD3

  kijk op de wijk

Centrum NLD3, te vinden aan de Nieuwe Langendijk 3, is een centrum voor reguliere en lichaamsgerichte psychotherapie. Behalve voor diverse therapieën kunt u bij het centrum ook terecht voor interessante cursussen en trainingen. In januari starten een aantal nieuwe.

"Centrum NLD3 bestaat al 17 jaar", vertelt mede-oprichtster Nineke Lamaison. Inmiddels werken in het centrum zes vaste therapeuten en een psychiater. Mensen met psychische klachten kunnen hier terecht voor verschillende soorten therapie. "Vaak worden mensen door de huisarts doorverwezen. Anderen hebben via via van ons gehoord. In het centrum werken alleen gediplomeerde professionals, en de meeste therapieën worden door de zorgverzekering vergoed." 
In de gemeenschappelijke trainingsruimte van het centrum geven verschillende trainers van binnen en buiten het centrum, trainingen en cursussen. "Er starten nieuwe trainingen in januari en in september", aldus ervaringsgericht therapeut Michel de Zwart, zelf ook één van de trainers. "De trainingen hebben met elkaar gemeen dat ze vaak gaan over bewustwording, jezelf beter leren kennen, meer in contact zijn met je lichaam, en je daardoor beter en energieker voelen.

Nieuwe trainingen
In januari zijn er weer een aantal momenten waarop u kennis kunt maken met de aangeboden trainingen:

8 januari: Leven in je lijf. Ademhalings- en lichaamsgerichte oefeningen helpen u om blokkades weg te nemen en meer in contact te komen met jezelf.

10 januari: Burn-out: zit u in een burn-out of dreigt u die te krijgen? Leer hoe je ermee kunt omgaan en hoe je het kunt voorkomen door je eigen grenzen te leren kennen en respecteren.

11 januari: Zelfcompassie. Hoe leer je minder hard voor jezelf te zijn en de lat minder hoog te leggen? Leer aardig voor jezelf te zijn, zoals je dat zou zijn voor je beste vriend of vriendin.

14 januari: Haptonomie: wat kan haptonomie voor je betekenen? Leer contact maken met jezelf en anderen door middel van gesprekken, oefeningen en aanraking.

16 januari: Mindfulness voor kinderen. Een speciaal voor kinderen tussen 7 en 12 jaar aangepaste mindfulness cursus die kinderen helpt zich beter te concentreren: 'kun jij stil zitten als een kikker?'

16 januari: Qigong: deze Chinese bewegingsleer richt zich op langzame, vaste bewegingen die helend werken en die helpen je energie te laten stromen

23 januari: Massage. Leer hoe je korte of lange ontspanningsmassages geeft. Verschillende trainingen voor beginners en gevorderden.

23 januari: Jezelf herinneren. Hoe ga je om met de waan van de dag en blijf je jezelf in alle hectiek? Door verschillende technieken leer je trouw aan jezelf te blijven in het leven van alledag.

De kennismakingsbijeenkomsten zijn gratis en vrijblijvend en iedereen is welkom.
Kijk voor tijden en meer informatie op www.centrumnld3.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>