<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Het SENSUS-team Fys'Optima Delft: Ferry, Rutger, Eric, Donna en Marguerite
Het SENSUS-team Fys'Optima Delft: Ferry, Rutger, Eric, Donna en Marguerite (Foto: Tony Tangel)

SENSUS: het nieuwe sporten bij Fys'Optima Delft

  kijk op de wijk

Delft – Er is eigenlijk niemand meer te vinden die de mening toegedaan is dat lichaamsbeweging niet goed voor je is. Maar toch voelt lang niet iedereen zich geroepen om daar ook daadwerkelijk actie op te ondernemen.

De fysiotherapeuten van Fys'Optima Delft hebben daar een oplossing voor ontwikkeld: SENSUS. Lichaamsbeweging, bij gratie mag je het sporten noemen, juist voor mensen die moeite hebben met het sportschool gebeuren.
Op 13 november werd het gloednieuwe logo gepresenteerd. Het juiste moment om het concept verder toe te lichten.
"Het woord SENSUS staat voor zin, gewaarwording, verstand. Dit klinkt misschien zweverig, maar dat is het zeker niet," aldus Donna Koot, een van de initiatiefnemers van SENSUS.
"SENSUS geeft je de zin om te bewegen in een prettige en vertrouwde omgeving en is het resultaat van meer dan 10 jaar ervaring hiermee in onze praktijk en het steeds samen met onze cliënten kijken naar wat goed werkt, wat niet en wat we nog missen."
Sporten wordt – logischerwijs – vaak geassocieerd met prestaties. En juist dat is wat ook veel mensen afschrikt. Zo'n dampende studio vol met zwetende lijven van bankjes drukkende fitboys en fitgirls valt niet bij iedereen in het juiste putje. Dat is SENSUS uitdrukkelijk niet.
Ferry Ammerlaan, één van de instructeurs van SENSUS legt uit:
"We beginnen bij iedereen met een kop koffie of bakkie thee. Gewoon even een ongedwongen gesprek met elkaar. Geen ondervraging, maar wel een echte kennismaking, zodat we weten waar we je mee kunnen helpen. Waar je tegenop ziet. Wat je tegenhoudt, maar ook wat je motiveert."
Bij SENSUS wordt niet gewerkt met ambitieuze trainingsschema's, maar komen er dagmenu's. Dat zijn zeer afwisselende programma's waardoor elke training weer anders is. En uiteraard is er ook de mogelijkheid om met een persoonlijk schema te werken. Het doel van SENSUS is om mensen met plezier en zelfvertrouwen bezig te laten zijn met lichaamsbeweging. Op een ongedwongen manier, op je eigen tempo en in een omgeving waarin de focus ligt of dat jij je op je gemak voelt.

Proefles
Probeer eens een gratis proefles om kennis te maken met SENSUS. Voor de snelle beslissers: tot en met 31 december bestaat de mogelijkheid om een proefabonnement af te sluiten van drie maanden. Je krijgt dan één maand gratis.
Wil je meer informatie? Ga dan naar de website: www.fysoptimadelft.nl/sensus


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>