Het team van Keukenstudio Paul in Nootdorp
Het team van Keukenstudio Paul in Nootdorp

Keukenstudio Paul: voor de keuken van je leven!

kijk op de wijk

NO

'Natuurlijk, we kunnen we onszelf op de borst gaan slaan. Roepen dat we dé Italiaanse keukenspecialist van Nederland zijn,' zegt naamgever Paul van Vliet: 'Maar dat willen we niet, zo zijn we niet. Onze zaak is laagdrempelig, menselijk, belangstellend, en openhartig.' 
Wie in Nootdorp een kijkje in de keuken heeft genomen zal dit herkennen. Voor wie Keukenstudio Paul nog niet kent, volgt hier een beschrijving van deze bijzondere zaak.

Cesar op de troon
Keukenstudio Paul zou je een brokje 'estile d 'Italia a Ollanda' kunnen noemen: Italiaanse stijl op een bedje van Hollandse klei. In een warme, aardse, mediterrane setting maak je kennis met het mooiste en het beste van de Italiaans keukens. De kroonjuwelen zijn de keukens van Cesar: wereldwijd hét Italiaanse keukenmerk. Zodra je binnenloopt in Keukenstudio Paul trekken je ogen onvermijdelijk naar de Maxima van Cesar: een fascinerend mooie demokeuken in witglazen uitvoering, uitgerust met alle werkende apparatuur. Voor de inrichting van hun studio hadden Paul en zijn team intensief contact met de ontwerpers van Cesar in het Italiaanse Pramaggiore. Hun flagship stores in metropolen als Milaan, New York en Moskou dienden als voorbeelden voor de inrichting. En jawel, die aantrekkelijke mix van stijl, sfeer en innovatie sfeer vind je ook in het Hollandse Nootdorp.
'We zijn trots op onze exclusieve samenwerking met Cesar. Tegelijkertijd beseffen we dat niet iedereen zich een Cesar-keuken kan permitteren. Deze mensen bieden we een goed alternatief met ons huismerk Delcasa: design en kwaliteit op een aangenaam prijsniveau.' Paul wijst verder op de massieve houten keukens, erg in trek bij liefhebbers van authentiek landelijk wonen. En keukenapparatuur? 'We hebben het neusje van de zalm in huis. Denk aan Kitchenaid, BORA kookveldafzuiging en de 'kokendwaterkraan' van Quooker.

Iedereen die van smaak, lekker leven en mooie keukens houdt is van harte welkom. Een goed gesprek bij een lekkere espresso kost niets. We willen blije gezichten zien.' Neem alvast een kijkje op www.keukenstudiopaul.nl Grote kans dat dit naar meer smaakt!
Keukenstudio Paul, Laan van Ambacht 13, Nootdorp, 015-3101569.