Afbeelding

Cadeau idee van Rootz Muziekschool

kijk op de wijk

Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau-idee voor de feestdagen?

En was jouw vriend, vriendin, zoon, dochter of vader of moeder altijd al eens van plan om muziekles te gaan nemen? Geef dan een kennismakingscursus van Rootz Muziekschool cadeau! Dit zijn 4 individuele proeflessen op een instrument naar keuze. En wie weet, als het goed bevalt heb je iemand misschien over de streep getrokken met het mooiste cadeau dat er bestaat: Plezier beleven aan het (leren) bespelen van een instrument!
Rootz muziekschool heeft leslocaties in Delft, Pijnacker en Nootdorp en biedt lessen en cursussen voor kinderen, jongeren, volwassenen en ook voor senioren. Zo'n 700 leerlingen hebben momenteel les bij de 33 docenten van Rootz. In Delft is Rootz gevestigd op de Phoenixstraat 66 in gebouw 'Delftstede'. Het heeft even geduurd maar de Phoenixstraat is sinds de afronding van het Spoorzoneproject weer uitstekend bereikbaar. Je kan zelfs voor de deur parkeren in de Prinsenhof-parkeergarage (uitgang 'Laan van Overvest') Rootz staat o.a. bekend om de uitstekende pianolessen die door de twaalf pianodocenten worden gegeven. Alle docenten zijn 'allround' en hebben een conservatoriumopleiding achter de rug. Sommigen hebben een klassieke achtergrond en anderen zijn meer gespecialiseerd in jazz- of popmuziek. De pianolessen zijn behoorlijk volgeboekt maar af en toe valt er nog wel een gaatje; het is dus altijd zinvol om je aan te melden.

Nieuwe cursussen
Voor sommige instrumenten is het nog steeds mogelijk om op korte termijn te starten. Zo zijn er op alle leslocaties nog mogelijkheden voor nieuwe gitaarleerlingen en basgitaarleerlingen (beginners en gevorderden). Per januari zijn er voor vioolles weer plaatsen beschikbaar. En ook voor lessen drums, saxofoon en zang is vaak nog wel een mogelijkheid te vinden. Bel even met het kantoor van Rootz om te horen welke tijden beschikbaar zijn (tel 015-3694902). In januari gaan er weer nieuwe de cursussen 'Muziek op Schoot' en 'Muziek en Dansspetters' weer van start bij Rootz Muziekschool in Delft. De inschrijving hiervoor is al weer gestart. "Muziek op Schoot" is een speelse muziekcursus voor baby's en peuters van 1 jaar tot 4 jaar (samen met een ouder, grootouder of verzorger). Deze cursus wordt gegeven op verschillende ochtenden. 'Muziek en Dansspetters' is een leuke cursus op de zaterdagochtend: Onder leiding van docente Anna Kiss maak je kennis met muziek, dans en beweging (voor kleuters van 4-6 jaar).
Kijk op www.rootzmuziekschool.nl voor informatie over de mogelijkheden. Ook kun je je hier aanmelden voor een 'kennismakingscursus'.