Bij Hans van Dijk kunt u niet alleen voor printzaken terecht.
Bij Hans van Dijk kunt u niet alleen voor printzaken terecht.

Cartridge Corner: meer dan inkt alleen

kijk op de wijk

Hans van Dijk van Cartridge Corner vult niet alleen inktcartridges. Cartridge Corner is de one-stop-shop voor alles wat met inkt, toners, maar ook computers en netwerkbeheer te maken heeft.

Cartridge Corner is wat de naam belooft: een plek waar u cartridges en toners kunt kopen. Cartridges voor uw inktjetprinter zijn meestal duur, zeker als u altijd de originele cartridges van de printerfabrikant koopt. Gelukkig kunt u bij Cartridge Corner uw lege inktpatroon inruilen voor een hervuld exemplaar en dat is stukken goedkoper. "En het is bovendien ook milieubewust. Hergebruik zorgt voor minder afval in het milieu." Wie denkt dat Hans dagelijks met een spuitje zit te priegelen om er nieuwe inkt in te spuiten heeft het mis: "We gebruiken allerlei moderne machines om de cartridge, van binnen en van buiten, helemaal schoon te maken. We sprayen de printkop en vervolgens wordt de patroon onder vacuüm gevuld. Zo is de cartridge altijd maximaal gevuld en presteert hij altijd net zo goed als een nieuwe. "Na het vullen testen we ze allemaal."

Goed advies
Particulieren lopen vaak even bij de Cartridge Corner langs. Behalve cartridges nemen ze vaak meteen nog wat andere supplies mee, zoals een kabeltje voor PC of telefoon, een geheugenkaartje of een oplader. Of ze komen voor een kleine reparatie of voor een goed advies. Voor bedrijven heeft Hans de service Printermanager.nl, voor onbezorgd printerbeheer: "Wij houden op afstand de printers in de gaten en op het moment dat de inkt of toner dreigt op te raken zorgen wij voor een nieuwe. Zo hoeft u nooit meer patronen op voorraad te hebben. Dat doen wij voor u. We hebben ook onze eigen premium-cartridges. "Gegarandeerd even goed als de originele exemplaren, maar dan veel voordeliger." De monitorservice is er voor alle moderne printers, van vrijwel ieder merk.

Computerstoringen
Naast printergerelateerde zaken kunt u bij Cartridge Corner ook terecht voor netwerkbeheer en het oplossen van computerstoringen. Dat doet Hans niet zelf: "Dat is mijn knowhow niet." Hans werkt daarvoor samen met het computerbedrijf Bon-ICT. "Door deze samenwerking kan ik een bredere service bieden." Het bewijst dat Cartridge Corner niet blijft stilstaan in haar ontwikkeling: "We bestaan nu 15 jaar en we zijn de enige in Delft die is overgebleven. Dat is niet toevallig. Dat is omdat we goed werk leveren!"

Meer informatie: Cartrigde Corner, Krakeelpolderweg 44, 2613 NW Delft. Tel.: 015 - 212 00 50.
www.cartridgecorner.nl