<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Comfortabel wonen, prettig leven, met veel voorzieningen en een goede bereikbaarheid.
Comfortabel wonen, prettig leven, met veel voorzieningen en een goede bereikbaarheid. (Foto: )

Laatste woningen Ackerswoude Landrijk 9 beschikbaar

  kijk op de wijk

Wonen in een nieuwbouwwoning in het landelijke en centrale Pijnacker!

De woningen in nieuwbouwproject Ackerswoude Landrijk 9 in Pijnacker zijn geschikt voor mensen die willen wonen in een woning met veel ruimte, in een prachtige groene en centraal gelegen leefomgeving. Er zijn volop mogelijkheden om de woning helemaal af te stemmen naar uw wensen. Door de uitgebreide optielijsten kun je van uw huis een echt thuis maken. Kies bijvoorbeeld om de woning gasloos uit te laten voeren. Duurzaam en voor de toekomst! Er zijn nog maar een aantal woningen beschikbaar dus wees er snel bij!

Comfortabel wonen, lekker leven
In de nieuwe woonwijk van Landrijk 9 woont u in een inspirerende omgeving. De wijk en haar omgeving lenen zich perfect om buiten te spelen of om een wandeling te maken. Landrijk 9, waarvan de bouw start in het eerste kwartaal van 2019, krijgt een eenduidige landelijke uitstraling en een stijl die past bij het gebied. Er is echter ruimte voor individuele woonwensen. Met een breed scala aan opties hebben de kopers vele mogelijkheden om de woning aan te passen aan hun persoonlijke voorkeuren. Een bijzonder nieuwbouwproject met een warme uitstraling en comfortabele, ruime woningen.

Gasloze woning van de toekomst
Indien u voor een woning in Landrijk 9 kiest, bent u verzekerd van een duurzame woning. Wie de stap wilt maken van een toch al duurzame woning naar een nog duurzamere, gasloze woning, kan voor gasloos kiezen. De woning wordt dan aangesloten op een warmtepomp. Deze warmtepomp in combinatie met vloerverwarming in de gehele woning, inclusief badkamer, zorgt bovendien voor een comfortabel klimaat.
Veel voorzieningen
In de dynamische en actieve gemeente Pijnacker-Nootdorp vindt u vele voorzieningen, waaronder winkels, welzijnsvoorzieningen, kinderopvang en basis- en middelbare scholen. De sociale samenhang is erg sterk. En dat midden in de Randstad! Binnen een kwartier sta je in het centrum van Delft, Den Haag of Rotterdam. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De halte van de RandstadRail ligt dírect naast de nieuwe woonwijk Ackerswoude.

De laatste woningen
Er zijn slechts nog enkele riante twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar. Indien u interesse heeft kunt u meer informatie vinden op onze website www.landrijk-pijnacker.nl of u kunt contact opnemen één van onze makelaars Ruseler via 015-369 81 24 of WVK via 015 – 310 99 48.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>