Onze klanten aan positiever en vrolijker in het leven te staan. Dit geldt ook voor mij. Mijn wens is dan ook dit zoveel mogelijk door te geven!
Onze klanten aan positiever en vrolijker in het leven te staan. Dit geldt ook voor mij. Mijn wens is dan ook dit zoveel mogelijk door te geven!"

Afvallen? Easyslim.nu werkt wèl

kijk op de wijk

Je eet gezond en sport regelmatig, maar komt toch niet van dat buikvet af. Terwijl de jaren verstrijken begint je lichaam aan alle kanten te hangen. Je vermijdt bepaalde kleding om putjes, oneffenheden en lovehandles te verbergen. Herkenbaar? Je bent niet de enige!

Dominique Babb, franchisenemer van Easyslim.nu in Ypenburg, vond een permanente oplossing in de methode van Easyslim.nu: "Easyslim.nu gaat veel verder dan afslanken. We zien veel mensen in onze zaak, die eerder al verschillende afslankmethodes hebben geprobeerd, sceptisch binnenkomen. Zij merken echter al snel dat Easyslim.nu echt werkt." Voordat Dominique Easyslim.nu kende probeerden zij al een hele tijd af te vallen. "Maar nadat ik verschillende methoden had geprobeerd, zakte de moed mij steeds verder in de schoenen." De effecten van de behandeling maken haar enthousiast: "Ik ben in korte tijd vijf kilo afgevallen, en het mooiste is dat de omvang van mijn bovenbenen aanzienlijk afgenomen is, dat was voorheen onmogelijk!"

Geen crashdieet
"Ons sterke punt is dat mensen niet aan een of ander crashdieet hoeven," verklaart Dominique het succes van Easyslim.nu. "Onze klanten liggen ontspannen op de behandeltafel, terwijl het apparaat al het werk doet." Kom je voor je eerste behandeling? Dan volgt na een intakegesprek over jouw persoonlijke doelen en probleemzones een eerste meting en een proefbehandeling. Als je op de behandeltafel ligt worden pads op je buik, heupen en benen aangebracht. "Via ultrasound – hoge geluidsgolven die je niet hoort of voelt – worden de vetcellen aangepakt en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures." Door die spieropbouw wordt ook cellulite minder en je huid strakker. Een bijkomstig voordeel is dat getrainde spieren op hun beurt ook op lange termijn meer energie uit je opgeslagen vetten verbruiken. "Easyslim.nu is dus heel laagdrempelig. Voor Dominique betekent Easyslim.nu meer dan alleen afvallen. Dominique: "Het fijne aan dit werk is dat je mensen kunt helpen. Mensen komen hier met goede voornemens en een duidelijk doel. In een gezellige en relaxte sfeer zorgen wij ervoor dat de klant dat doel behaald. Onze klanten worden energieker en opgewekter, waardoor ze aangeven positiever en vrolijker in het leven te staan. Dit geldt ook voor mij, sinds ik zoveel afgevallen ben. Mijn wens is dan ook dit zoveel mogelijk door te geven!" Omdat Easyslim.nu Ypenburg nu 1,5 jaar bestaat, hebben wij een speciale Actie voor u. Boek nu een Proefbehandeling & Intake samen voor € 39,- (t.w.v. € 69,-) Bel: 06 29 35 39 53 / mail: ypenburg@easyslim.nu