<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Nicole Borghuis verwelkomt u op 15 september graag in haar salon!
Nicole Borghuis verwelkomt u op 15 september graag in haar salon! (Foto: )

Open Dag bij Astarte Huidverzorging

  kijk op de wijk

Altijd al eens willen weten wat er gebeurt achter de gevel van de Jan Campertlaan 277? Op 15 september kun je het ontdekken! Dan houdt Nicole Borghuis van Astarte Huidverzorging een Open Dag. Van 11.00-16.00 uur is iedereen welkom. Ontdek je huidtype, maak kans op een VIP-behandeling en scoor en passant nog een mooie korting!

"Ik merk dat mensen toch wel nieuwsgierig zijn naar mijn salon", aldus Nicole Borghuis. En aangezien de onderneemster trots is op haar werk en daar met plezier over vertelt, organiseert zij op zaterdag 15 september van 11.00-16.00 uur een Open Dag. Onder het genot van een lekker gezond sapje of, naarmate de dag vordert, een glaasje prosecco, kun je van Nicole van alles horen over schoonheidsbehandelingen, cosmetica en gezondheid. "Zo kun je een gratis huidanalyse laten maken", belooft Nicole. Met behulp van een speciaal apparaat ontdek je zo binnen een paar minuten je huidtype en kunnen we bepalen of er wellicht een behandeling nodig is, òf met welke middelen je problemen kunt voorkomen. Nicole geeft je natuurlijk graag advies!

Korting
In haar salon gebruikt Nicole de producten van Jean D'Arcel, die ook een speciale, 100% veganistische lijn heeft "Daar is dit merk redelijk uniek in. En bovendien: Jean D'Arcel is goed en heeft producten voor ieder huidtype en elk budget." En om uw budget óók een beetje te masseren geeft Nicole tijdens de Open Dag ook nog eens 20% korting op alle producten. Daarmee houdt de kortingsregen nog niet op. Wie op de Open Dag een behandeling boekt, ontvangt automatisch 10% korting. En of dat allemaal nog niet genoeg is maak je op 15 september ook nog eens kans op het winnen van een VIP-behandeling: "Onder de bezoekers die hun e-mailadres achterlaten verloot ik een uitgebreide schoonheidsbehandeling van twee uur" belooft Nicole.

Behandeling en verzorging
Je kunt bij Astarte Huidverzorging terecht voor een veelvoud aan (gezichts)behandelingen, zoals sportremover, een fruitzuur behandeling of, heel bijzonder, een vegan behandeling. Nicole doet ook Microneedling en microdermabrasie. Beide behandeling zorgen voor verdunning van de oude huidlaag en een boost van celvernieuwing, waardoor je minder rimpeltjes ziet en een egaler en stralender huid krijgt.
Iedereen is welkom. Niet alleen dames, óók mannen. En van iedere leeftijd. "Oud, maar ook jong kan baat hebben bij een schoonheidsbehandeling", aldus Nicole. "Ouder worden doen wij later wel!"


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>