<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Met de spullen van Rozema tover je ieder plek om in een feestlocatie. (Foto: PR)
Met de spullen van Rozema tover je ieder plek om in een feestlocatie. (Foto: PR) (Foto: )

Met Rozema Verhuur wordt ook het najaar een feest

  kijk op de wijk

Ook in het najaar is er voldoende te vieren en te beleven! Gelukkig kunt u bij Rozema Verhuur altijd terecht voor alle benodigdheden voor uw feest, bijeenkomst of evenement.

De zomer is voorbij, maar dat betekent niet dat het rustiger wordt bij Rozema Verhuur. Integendeel: "Juist in deze tijd is er volop te doen", vertelt Gertjan Rozema. "Het verenigingsleven start weer op, sportclubs beginnen weer. Er zijn introductiedagen en -weken voor nieuwe studenten... Het najaar zit echt vol met feestelijke gelegenheden. De Biesland Dagen komen er aan, binnenkort is het weer Burendag, het Oktoberfest is in opmars en ook Halloween wordt tegenwoordig steeds groter gevierd."

Alle evenementen
En voor al deze gelegenheden heeft Rozema de materialen in huis die je nodig hebt: "Wij leveren alles voor elk soort evenement, van verjaardagsfeestje tot een diner met duizend personen", aldus Gertjan Rozema. "Of je nu een paar kraampjes wil, of servies en bestek voor een groot aantal personen, we hebben het. In overleg met onze klanten regelen we alles zoals die het wil, eventueel in een bepaalde stijl of uitstraling. Zo toveren we een kas of schuur in een oogwenk om in een dinerzaal, of een gymzaal in een zakelijke setting. Als we het zelf niet in huis hebben, dan schakelen we één van onze partners in. Wij werken samen met verschillende professionele bedrijven, variërend van bloemstylisten tot beeld- en geluidstechnici."

Detail
Niet alleen de veelzijdigheid is de kracht van Rozema Verhuur. Ook de liefde voor het vak en het oog voor detail. "Wij willen voortdurend constante kwaliteit leveren.", legt Gertjan uit. "We interesseren ons voor onze klanten en geven hen alle aandacht. We streven ernaar dat onze klanten altijd een bekend en vertrouwd gezicht zien; vaste aanspreekpunten, vertrouwde service. En waar nodig denken we mee." Tel daarbij de flexibiliteit en snelheid van het bedrijf op; "Meestal is het: 's morgens gebeld, 's middags bezorgd", en je begrijpt waarom de klanten van Rozema weglopen met het bedrijf. En daar is Gertjan blij mee: "uiteindelijk zijn onze klanten onze beste ambassadeurs!"

Website
Weten wat Rozema voor uw feest of evenement kan betekenen? Kijk dan eens op www.rozemaverhuur.nl. Daar krijgt u een goed beeld van het complete aanbod, de stylingsconcepten en u kunt via de shop ook direct spullen bestellen. U kunt zich hier ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Met Rozema Verhuur wordt het een mooi najaar!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>