<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto: Martijn Linthorst

Specsavers audiciens en opticiens Delft: bezorgd om uw ogen

  kijk op de wijk

Steeds meer zie je internet-sites die gehoor verbeterende oplossingen, brillen en contactlenzen aanbieden. Mensen vergeten daarbij dat dit zonder deskundig advies en aanmeting zelfs tot schade aan het gehoor en het zien kan lijden.

Bij Specsavers worden uw oren en ogen altijd gemeten door een gediplomeerde audicien, opticien en/of optometrist.

Altijd het juiste advies
De audicien test uw gehoorverlies en geeft u advies over de juiste bij uw gehoororverlies passende hoortoestel, en de opticien test uw ogen voor het beste comfortabele zicht. Onze fashion- en glasadviseurs geven u advies over het juiste montuur en glazen. Iets wat u op het internet niet kunt krijgen.
Specsavers audiciens heeft sinds kort een gehoorapparaat dat bijna niet meer te zien is. Voor informatie kunt u terecht in onze winkels. Ook heeft Specsavers Opticiens sinds enkele maanden in Delft een preventief ooggezondheids-onderzoek, uitgevoerd door onze optometrist.

Waarom een ooggezondheids-onderzoek?
Wist u dat tenminste de helft van al het verlies van gezichtsvermogen kan worden voorkomen indien dit in een vroeg stadium wordt gedetecteerd en behandeld? Veel oogaandoeningen uiten zich in uw netvlies, lang voordat u er zelf last van krijgt.
Onze gekwalificeerde optometristen gebruiken moderne apparatuur om de gezondheid van uw ogen te checken.
Ook kunnen zij tekenen van medische aandoeningen detecteren.
Bij een reguliere oogmeting test de opticien uw zicht en meet deze de juiste bril aan. Bij een preventief ooggezondheids-onderzoek gaan wij een stapje verder en onderzoekt de optometrist de gezondheid van uw ogen. Wij onderzoeken uw ogen op afwijkingen die onder andere zouden kunnen duiden op; Diabetische retinopathie, Glaucoom, maculadegeneratie, hoge bloeddruk, staar, droge ogen.

Uitgerold
Dit onderzoek wordt na enige maanden proef draaien in Delft en enkele ander plaatsen in het land, nu landelijk uit gerold in geheel Nederland en omdat het een specialistisch onderzoek is vragen wij er 29,- euro voor. Wij doen dit alleen op afspraak, dus bel met 015-2140205(centrum) of 015-2052050 (in de hoven)

Feest!
In de maand september bestaat de winkel in w.c. in de hoven, 1 jaar en de winkel op de Brabantse Turfmarkt in december 15 jaar. Dit gaan we natuurlijk vieren, dus hou onze actie's in deze krant in de gaten.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>